Barbara Bobak napadnuta u Ljubljani! Gumu joj izbušili na 10 mjesta

Mlada muzička zvijezda Barbara Bobak doživjela je prošle noći veliku neprijatnost i šok u Sloveniji. Kako nam je potvrđeno, njoj su gumu isjekli na deset mjesta, a sada je osvanula i nova fotografija užasa.

Kako piše Telegraf.rs , ona je sa svojim timom krenula na nastup kombijem iz hotela, a ono što im se desilo na putu ostavilo ih je u šoku – nepoznata osoba isjekla je gumu na kombiju čak deset puta!

Barbara i muzičari bili su usred vožnje kada su shvatili da nešto nije u redu sa gumom; na svu sreću, uspjeli su se domoći zaustavne trake i bezbjedno se zaustaviti.

Tragedija je izbjegnuta; Barbara je zakasnila na nastup, iako je situation mogao imati daleko veće posljedice, o čemu oni koji su bušili gume vjerojatno nisu ni razmišljali.

Barbara je upravo zbog kašnjenja na nastup na svojim storijima podijelila šta ih je snašlo, kako bi publika koja ju je čekala bila upućena u to šta se dogodilo.

Dragi moji, nastup u Ljubljani će vjerovatno malo kasniti, pošto je neko mnogo pametan odlučio da nam izmasakrira gumu na kombiju (jedan ubod nije dosta, daj deset…) – napisala je, a u nevjerici dodala:

Nemam komentar…

Ne mogu da vjerujem da postoje ovakvi ljudi, malo je reći da sam u šoku – napisala je ona nešto kasnije.

Uprkos neprijatnosti koja ih je snašla, Barbara je sa malim kašnjenjem ipak nastupila u krcatom klubu u Ljubljani.

(Telegraf.rs)