DONIJETA KLJUČNA ODLUKA U PALAČI, UPRAVO JE SAOPŠTENO: Tiče se Harryja i princa Wiliama

Uponedeljak, kako palata saopštava, princ Vilijam i princ Hari šetaće jedno pored drugog na ispraćaju kraljice Elizabete II

Princ Vilijam i princ Hari šetaće jedan pokraj drugog na ispraćaju kraljice Elizabete II, u ponedeljak. Vijest je direktno došla iz palate, a ovo će biti drugi put u nedelji dana, kako su braća blizu jedno drugom. Samim tim da su u velikoj svađi.

Prije nekoliko dana Vilijam i Hari su sa svojim suprugama zajedno prošetali zajedno pred okupljenom masom, koja je došla odati počast kraljici. To je bilo njihovo prvo zajedničko okupljanje nakon dužeg vremena, prenosi Stil.

Na pogrebu u ponedeljak, tri najstarija kraljičina unuka šetaće iza kralja Čarlsa III, princeze Ane, princa Endrua i princa Edvarda, koji će predvoditi povorku starijih kraljevskih članova iza sanduka pokojne kraljice.

Iza unučadi će biti kraljičin zet, viceadmiral Sir Timoti Laurence, kraljičin rođak vojvoda od Glostera i njen nećak grof od Snovdona. To su posljednje riječi koje dolaze iz palate.

kraljica

U Velikoj Britaniji danima traje žal za kraljicom Elizabetom II. Njena porodica obilazi okupljene građane, ali i prati kraljičin kovčeg, koji je iz Škotske stigao u Edinburg, zatim u Bakingamsku palatu, a trenutno je položen u Vestminster Holu, gdje ga mogu vidjeti ožalošćeni građani i kako bi odali počast kraljici.