ZADRUGARKA SLALA ŠOK PORUKE VODITELJICI ZADRUGE, MILAN JOJ IH SINOĆ PROČITAO PRED SVIMA: Nevjerica

Bila je srčan fan Zadruge!

Bivša zadrugarka i voditeljka RED televizije Sanja Stanković otkrila je prepiske sa zadrugarkom Sofijom Unom Manić koje su šokirale sve.

Ona je u emisiji “Pitam za druga” na RED televiziji otkrila da joj je pisala trenutna simpatija njene bivše djevojke, Jovane Tomić Matore, Sofija Una Manić, te je zamolila svog kolegu da pročita poruke, što je on i uradio.

– Dakle, slala je u pola dva ujutru. U pitanju je Sofija Una Manić, piše: “Aman, nauči da govoriš. Ne umiješ da akcentuješ, pokušavaš stalno da imitiraš beogradski akcenat. Kako te nije sramota. Skidaj te svinjske obraze i vozi. Hvala Bogu pa te je i Matora odj**ala kad je videla ko si i šta si – dio je poruke, a potom je voditelj nastavio da čita:

– Sjaši sa Eda i Dragane. Šta se non-stop ubacuješ u razgovor i postavljaš mu pitanja kao da si voditelj. Nametljiva i nepristojna si. Sjaši i odj**i sa ljudi više. Ne pamtimo da se iritantnije neko ponašao u emisijama. Nepotkovana prostakušo bez škole i porijekla! Vodi računa ko tebe voli, a to je niko sem mame. Mada i ona voli više očuha nego divnu ćerku. Fuj! Ostavi ti Eda na miru klošarko bise*sualna na baterije.

Autopijac.com