ADREANA ČEKIĆ ODRŽALA NOVI ČAS GEOGRAFIJE! Pjevačica na ravnom globusu objasnila zašto je zemlja RAVNA PLOČA!

People pjevačica Andreana Čekić više puta bila je meta podsmijeha zbog toga što je uvjeravala ljude da je Zemlja ravna ploča, a ne okrugla, a od svoje teorije nije odustala, već je u emisiji “Amidži šou” održala novi čas geografije.

Ognjen Amidžić joj je u šali poklonio globus koji je ravan, budući da je kod njega svojevremeno objašnjavala svoju teoriju, a onda je riješila da održi drugi čas – Miki Đuričić ju je šokirano pitao da li vjeruje u to što priča, na šta je ona odgovorila:

– Je l’ ti znaš da ne postoji prava slika te naše… Tog globusa?! Je l’ ti znaš da je to kompjuterski generisana slika? Znaš li to da je neko to pravio? – objašnjavala je Andreana, a na opasku da u našim životima ništa neće promijeniti i kada bismo saznali da je stvarno tako, Čekićeva je rekla:

– To mijenja mnoge stvari! Lagali su nas! Zamislite kada nas lažu o velikim stvarima… A što ne gledaš klipove, unhappy ja moram sve da objašnjavam?! Ne mogu za godišnja doba da ti objašnjavam u dvije riječi – gunđala je Andreana.

Andreana Čekić

Ipak, da bi približila svoju teoriju, ona je uzela ravni globus, uključila blic na telefonu, a potom počela demonstraciju kruženja Sunca oko Zemlje.

– Ako je ovde magnetno polje, a ovde Antartik, po vjerovanju ravne zemlje ima i firmament, poklopac, Sunce kruži kao cajger od sata i nije toliko daleko, nego je mnogo bliže. Samim tim osvjetljava samo neke regije, tu kuda prolazi, tako i mjesec… – pričala je ona i dodala:

Andreana Čekić

– Ja ne mogu da prihvatim da živim na rotirajućoj lopti u nečemu, ja to neću da prihvatim! Moj osjećaj mi govori da živimo na ravnoj površini!

Kurir.rs/Pink.rs