ALEKSANDRA NIKOLIĆ PRETUČENA – NAPUSTILA SRBIJU JER JE MORALA: Reagovala i policija, OTKRIVENI SVI DETALJI

Rijaliti zvijezda Aleksandra Nikolić ima samo 24 godine, a prošla je ono što drugi neće ni za tri života!

Starleta je živjela sa bakom na selu dok joj je majka Slovenka radila u inostranstvu, sa 11 godina je upoznala oca Acu, godinama je bila svjedok porodičnog nasilja, pa je sa 18 godina pobjegla od kuće i počela da radi kao animir-dama.

U Švajcarskoj je brutalno pretučena, da bi potom pobjegla u Tursku, gdje je završila u zatvoru.

– Otišla sam u Njemačku, pa u Austriju i tamo sam prodavala koktele po klubovima, pošto sa 100 eura mejsečno mama i ja nismo mogle da živimo. Konačno smo imale pun frižider! To je ocu, kad god bi banuo kod nas, smetalo. Nije mu bilo jasno odakle nam novac, a ja nisam smjela da mu kažem šta radim. Mama mu je uporno govorila da su pare njene, ali nije povjerovao. Govorio je da sam ku*va i da će mama napraviti ološa od mene. Preijtio je da će nas izbaciti iz svog stana. Kada sam videjla da tome nema kraja, odlučila sam da odem – objasnila je Aleks govoreći o svojim problemima iz djetinjstva, a zatim dodala:

– Veče pred odlazak sam bila divna prema njemu i na njegovu histeriju mirno odgovarala. Šlihtala sam mu se da ne napravi haos, da ne udari mamu… Oko tri-četiri ujutru je negdje otišao. Čekala sam da se mama probudi i rekla joj: “Ne mogu više ovako! Ideš li sa mnom ili ne?!” Jedva sam je ubijedila da pođe, jer je bila navikla na torturu koju je doživljavala. Spakovala sam dva para farmerki i dvije majice i napustila stan sa mamom. Imala sam samo 200 ev+ura u džepu – ispričala je Aleks o teškom životu.

To joj nije bilo dovoljno da iznajmi stan i preživi mjesec, pa je pozvala prijatelja, koji ih je smjestio u jedan apartman. Kada je posle dvije nedelje zaradila 600 eura od prodaje koktela po klubovima, iznajmila je stan u centru grada i počela život iz početka.

– Konačno nam je bilo lijepo. Tata nas je tražio, ali nas, hvala Bogu, nije pronašao. Prijetio je mami preko mobilnog sve dok nije promijenila broj. Godinama kasnije sam uspjela da obnovim kontakt s ocem, dozvolio nam je da se vratimo u taj stan, ali nismo bliski – rekla je Nikolićeva.