ALEKSANDRA PRESKOČILA OGRADU! Pogledi izazvali ljubomornu scenu, OBEZBJEĐENJE hitno moralo da reaguje

Aleksandra Nikolić proslavila se učešćem u rijaliti programu “Zadruga”, a svojevremeno je otkrila najintimnije detalje o svom životu.

Njena majka Slovenka je također pričala o Aleksandrinoj prošlosti kao animir dame u Bujanovcu i kakve su ponude dobijale.

– Moj bivši dečko se bavi kriminalom, zaljubila sam se u njega takav kakav jeste. On je želio i pomogao mi je dosta. Prijetio mi je kada sam izašla iz rijalitija, mama je njega zvala preko telefona dok sam bila u rijalitiju! Njemu se učinilo da sam pogledala nekog dečka, onda mi je polomio telefon, izudarao me je. Nakon toga me je njegovo obezbjeđenje pokupilo i odvelo, ja sam htjela da iskočim iz auta, nikog ništa nije zanimalo, ostavili su me na granici, preskakala sam preko ograde i došla za Beograd – rekla je tada Nikolićeva.

– Ja znam za par djevojaka koje su radile to, ali samo što to nisu javno rekle. Te djevojke su bile dobro obučene, urađene grudi, nos. Svašta su mi nudili, stan, svote novca, telefone, šoping da pokupujem sve živo. U Makedoniji sam dobijala te ponude, ali nisam pristajala na to – govori Aleksandra, a potom Slovenka dodaje da je i ona dobijala ponude:

– Ona ništa loše nije radila. Ja sam isto dobijala ponude, a dok druge su to iskorišćavale bolje od mene – rekla je Slovenka Nikolić.