ANA ĆURČIĆ PRESJEKLA I DONIJELA ŠOK ODLUKU! Zvezdan zanijemio, a ona čvrsto stoji pri svom STAVU (VIDEO)

Ana Ćurčić je u emisiji “Pitanja gledalaca” otkrila da Zvezdanu više nikada neće dati šansu, jer kaže da posle rijalitija počinje novi život.

– U ovoj priči Ana bi trebalo da bude najsrećnija jer ga je predstavila kao stvorenje koje joj je uništilo život, maltretiralo je i izmirilo kockarske dugove, a sinoć je kontradiktorna bila jedna rečenica kada je rekla: “Da si me voleo, ne bi ne radi mi to.” Ako ga toliko voli, a on je radio loše stvari, neka ga pusti. Biće bolje i za nju i za njega, i ona će cvetati. Znači da je i dalje boli, a imala je tako nesrećan život – rekla je Miljana.

– Kazna koju sam sinoć izrekao odnosi se na dio kada je uhapšen, proveo je 4 godine u zatvoru, razgovarali smo o nekim stvarima i ponovo sam stekao povjerenje i prešao preko nekih stvari. On je to ispoštovao 10 meseci, dok nije ušao – rekla je Ana.

– Mislim da je trebalo da stavi sebe na prvo mesto, da voli sebe najviše, a ne druge. Žena koja ima decu zna ko na kom mestu treba da bude – prokomentarisala je Marija.

– Drugi put kad mi to spomene, neću dozvoliti. Moja deca su mi prioritet, nemojte mi nikad u usta stavljati da sam Zvezdana stavila pre svoje dece – rekla je Ana.

– Neću ništa potvrditi, ništa me ne pitajte. Radi šta hoćeš i ne pitaj me. Moje stanje je bilo takvo, kad sam htio ići mogao sam ići samo dva sata. Kad bih jednog dana otišao negdje, ona bi me našla na kraju svijeta. Da, trčim u sobu i ne kako ona kaže sa mojom željom, jer ona dobro zna zašto, ali neću je izbaciti. Bio sam užasan prema sebi, mogu zamisliti prema njima. Opcije su bile da izgubim slobodu i naravno da mi to nije dozvolila, a ja sam bio veoma nezadovoljan ne zbog odnosa sa njom, već sa sobom i svojim životom – rekao je Zvezdan.

– Dečko, opusti se i uživaj – rekla je Ana.

– Postoji samo jedna oštećena, a to je ona. Ili budi normalan ili ne budi, ne selektivno. Osjećali ste da sam iskren, a ja sam bio neiskren kada ste iznijeli svoje mišljenje – rekao je Slavnić.

– Taj deo sam nazvala foliranjem – dodala je Miljana.

– Kao ni Zorica, koja tvrdi da sam ja pokupio svoju ženu, nisam rekao ni jednu lošu reč o njoj. Ti voliš Zorka. Rekao sam to, mislim to i dogodilo mi se nešto što nisam planirao. Nismo raskinuli jer niste hteli da se rastanemo sigurno – rekao je Zvezdan.

– Želiš da ti kažem? Mislim da bi ti bilo veoma neprijatno – rekla je Ana

– Ovo nije Ana, ona ne zna gde joj je dupe i gde joj je glava. Nisam joj rekao ni riječi o nama, kao nama jer je dobro poznajem i znam u kakvom je stanju. Rekao sam taj dan jer sam je vidio kao lutalicu, ne zna ni gdje je ni ko je. Psovao sam je i govorio ružne stvari u svađama i još ne znam gde sam rekao ružne stvari? – rekao je Zvezdan.

– Kad je nešto uradio, uradio je, kriv je, ali njemu se desilo. Nacrtaću te da pokažeš ko si – rekla je Ana.

– Nemam više pravo da budem srećan, jer sam pogrešio – rekao je Zvezdan.

Znate li da svako zaslužuje novu šansu u životu? Vidimo da ste nasmejani i kako kažete, posle 100 godina ponovo se osećate živim pored Angele – čitala je Dušica.

– Slažem se, tako je. Imam tu šansu, a ima i Ana. Bilo bi lijepo koristiti ga. Slažem se, osim u dijelu od 100 godina. Još od malena sam u dugogodišnjim vezama. Sada kada na to gledam tako, zaista ne bih želio da se to pogrešno shvati, tih 15 godina je bilo dobro za mene, ali kad bolje razmislim, zaista mi je potrebna moja sloboda. Za sada imam – rekao je Zvezdan.

– Ovo je rekao sada, kada je Ana bila ovde, ali nije to rekao kada sam bila napolju. Želela bih da naglasim, konačno se osećam živom i slobodnom posle 13 godina – rekla je Ana.

– Mislim da će Ana pronaći svoju sreću i da će tuga proći – dodao je Marinković.

– Ovo je Zvezdan Slavnić, to je to. Želim da bude nasmejan ceo život. Činjenica da je govorio o tome da je nesretan, svi mi koji smo bili tamo bili smo nesretni. Uvlačio nas je u svoju tamu, a ta tama je bio njegov izbor. Pokušao sam da ga poštedim, stavljao sam njegove brige iznad svojih. Ana je sve to uradila duplo više, na kraju meseca dođem i kažem: “Ljubavi, ne brini, sve je u redu”. Njegova priča je šuplja priča, ovaj unos je moj najbolji potez, jedva čekam da živim sa porodicom i prijateljima. Neću morati da se ograničavam. Ja nisam disala, on je disao, varao i živio. Dala sam se jer sam ga mnogo volela. Mislim da bi imao hrabrosti doći do mene i ispričati mi manipulativnu priču da mi oprosti, da nisam došao ovdje. Nadam se da zna da me nikada neće imati. Dao sam sebi milion posto, oprostio mnogo stvari, to me najviše boli. Sreća me negde čeka, a ja njemu i njoj želim sreću – dodala je Ana.