ANA I BILAL NE MOGU JEDNO BEZ DRUGOG – priznali EMOCIJE: Ovo je NOVI KONTROVERZNI PAR u rijalitiju?

Svi se pitaju da li radi sve ovo u inat Maji.

Ana Spasojević razgovarala je sa Bilalom Brajlovićem ispred paba “Prijatleji” i pravdala mu se zbog prisnog druženja sa Borislavom Terzićem.

– Je l’ ne osjećaš ništa prema meni? – pitao je Bilal.

– Ne – smijala se Ana.

– Ne treba ništa da ti smeta, ako od nas dvoje nema ništa – govorio je Brajlović,.

– Ti si neko ko je meni bio nešto, a Marko me ne zanima za tri života. Žana nije moja prijateljica, ona je neko koga sam ovde upoznala prije mjesec dana, sa njom ne provodim vrijeme i ne sjedim, a Milica sve to radi. Ona mi priča o Filipu, poslednji put na Zolinom rođendanu u ponedeljak. Tebi ne može da smeta ovaj Bora da bleji sa mnom i da me muva, ali bi mogao da smeta da to radi Rodni jer je tvoj drug – pričala je Spasojevićeva.

– Ti si uvijek htjela da je neko direktan, pa daj mu šansu, treba da se družite. Ja ne kažem da mi to smeta. Težak je ovo razogovr – govorio je Bilal.

-Pričaj kako jeste, nema potrebe da se foliraš. Kad budeš spreman za iskren razgovor, pričaćemo. Ja sam plakala, a ti si se meni kleo da nešto nisi uradio – dodala je Ana.

– Ja se toga nisam sjećao, znaš da je tako – rekao je Brajlović.

– Ja ti znam taj manipulatorski osmijeh… Ja jednu rečenicu ne mogu da zaboravim kad si ustao i rekao: “Ja sam bio sa njom jer mi se bilo dosadno” – nastavila je ona.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.