“ANA, UŠLA SI DA ME SPASIŠ”, ANĐELA ŠOKIRALA SVE PRISUTNE: Ana stala na Zvezdanovu stranu – EVO KAKO GA BRANI, HIT!

“ANA, UŠLA SI DA ME SPASIŠ”, ANĐELA ŠOKIRALA SVE PRISUTNE: Ana stala na Zvezdanovu stranu – EVO KAKO GA BRANI, HIT!

Mišljenja se mijenjaju?!

Voditeljka Ivana Šopić dala je riječ Ani Ćurčić kako bi prokomentarisala izlaganje Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

-Ja ću sada ljudski stati na Zvezdanovu stranu, jer mu se prebacuje dupla krivica. Ana je ušla, Zvezdan je nastavio isti odnos, Anđelu Ana nikada ne bih zanimala. Ne bi se pitala kako sam ja. U ovom odnosu je Zvezdan napravio distancu i sada vidimo stav koji jeste. Ne slažem se da se distancirala jer gleda sebe, već iz razloga ovog što sam rekla – rekla je Ana.

-Nikad nisam smatrala da je Anđela tip koji bi mogao malo duže da se zadrži pored Zvezdana, po meni se taj odnos završio još u izolaciji kada se približio Aleksandri. Tu grešku ne može da obriše, ali mi je drago jer se otreznila brzo. Ne verujem da će se vraćati u bilo kakav odnos. Ja kada sam pričala da ne vidim emocije sa Zvezdanove strane, jer da su bile, trjale bi još. Treba ovog čovjeka da ostave na miru, da živi život kako hoće – rekla je Marija.

-Što se tiče Aninog izlaganja, kada je ušla ja sam pošla u izolaciju. Da sam vidjela da je emocija jaka, ostala bih sa Zvezdanom. Nije me zanimala Ana kada smo stupili u odnos, a ne sada kada je ušla. Pošto sam vidjela kakvo je zapravo njegovo ponašanje i koliko nije neko kome bi mogla da vjerujem u ono što je pričao. Mislim da je ovo spasenje što se tiče Aninog ulaska. Ušli ste da me spasite nesvjesno, jer sve što mi je pričao, nije tako – rekla je Anđela.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.