“ANĐELA, GLUPA SI KAO NIKO!” Bivša zadrugarka URNISALA Đuričićevu “Njen stav prelazi u BEZOBRAZLUK”

Bivša zadrugarka Sandra Rešić oglasila se i detaljno prokomentarisala trenutno stanje aktuelnog ljubavnog trougla Ane ĆurčićZvezdana Slavnića Anđele Đuričić.

Budući da su bile i cimerke, Sandra nije štedjela Đuričićevu.

Mislila sam da će Ana zadržati svoj stav, izgledala je čvrsto. Razumijem ja ljubav, da nije isto kad ga vidiš uživo, možda se vrati sve, možda se zbuniš, sve je to meni jasno. Ali napadati Anđelu, koja je kriva i apsolutno je treba osuditi, ali napasti je više od sopstvenog supruga?! Ko je tebi Anđela? Imala bih i ja potrebu da pecnem i možda ne znam, kažem nešto ružno, ali da je osuđujem i pljujem, dok onog ko je meni kriv i mene je upropastio mazim i brišem suze? Mislim da bih ga gađala kamenom, a ne brisala suze. Vjerujem ja da ona, poznavajući njega, ima potrebu da ga, pa ne zaštiti, već ljudski učini sve što može da se on ne povrijedi ili tako nešto. Ali maziti ga, ćaskati noću na krevetu, kriviti Anđelu za sve… Iskreno, totalno nejasno. Vjerujem da je konfuzna, ali baš toliko da ne zna šta priča i radi, iskreno ne kapiram – rekla je Sandra, pa nastavila:

Ispostavilo se da sam apsolutno bila u pravu, da on Anđelu nije ni volio, to je bila dopadljivost, kao što sam i rekla. Žao mi je što ona toga nije svjesna. A Zvezdan kao čovjek? Totalno razočaranje. Ako ništa, makar iz poštovanja nek zaštiti Anđelu i preuzme krivicu komplet na sebe, nek kaže svojoj ženi: “Sa mnom imaš problem, očigledno dugogodišnji, meni se obraća”. ovako se ne zna ni ko kosi, ni ko vodu nosi. Zvezdan ima priču i za popa i za lopova. Anđela pokušava da drži stav, ali malo prelazi u bezobrazluk. A Ana, ili neka kaže da ga se plaši ili neka se pomiri sa njim, što će se desiti kad-tad. Žao mi je jedino što tu nema ko da ustane i kaže kako jeste, neki se plaše, neki se ne mešaju, većina je pristrasna, ali ne iz ličnih pobuda, već “U šta ja vjerujem da narod podržava”. Samim tim ne dobijamo ni pojašnjenje, ni objašnjenje bilo čega izgovorenog sa sve tri strane – ističe pjevačica.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić

– Poslije sinoćnje emisije, sigurna sam 100% da kad on od Ane ne čuje ono što želi, vrati se kod ove male, navodno voli je. Moja Anđela, glupa si kao niko! – završava Rešićeva.

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić