“ANĐELA JE MOŽDA U DRUGOM STANJU”: Zvezdan DOŽIVIO SLOM, pobjegao napolje, ona za njim trčala – “Stani, molim te!”

“ANĐELA JE MOŽDA U DRUGOM STANJU”: Zvezdan DOŽIVIO SLOM, pobjegao napolje, ona za njim trčala – “Stani, molim te!”
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Anđela Đuričić i Mikica Bojanić su razgovarali u pabu, a tokom ovog razgovora se otkrilo dosta, do sada nepoznatih informacija.

– Ona je pričala sa Zoricom i Mićom, to je tako. Aleksandra laže, Filip je rekao istinu. Njoj se dečko sviđa. Ona je u izolaciji bila iskrena, sada nije – rekla je Anđela.

– Ja nisam ni zbog koga došao ovde, ali ti govorim. Mića njoj kaže: “Ponizio te je Filip”, ali ona itekako radi sama šta hoće – rekao je Mikica.

– Ja to pričam cijelo vreme, samo za Zvezdana. Ja slušam nešto, a ne znaš šta smo pričali u izolaciji prije ovoga – rekla je Anđela.

– Znači vi ćete imati problem dokle god ste ovde? – pitao je Mikica.

– Ne. Pričali smo u izolaciji, napravila sam ljubomornu scenu za film, nigdje veze. On se budi, kaže mi: “Bilo je simpatično”, ali je to bila šala – rekla je Anđela, a u tom trenutku je u pab ušao Zvezdan.

– Buraz, da ti kažem nešto… Ja sam imao s*** sa njom i svaki put sam …. u nju, ona može da dobije dijete. Da li treba da pričamo nešto dalje? – rekao je Zvezdan i šokirao, a potom se pokupio i bijesno otišao, dok je Anđela trčala za njim i molila ga da stane.