“APSOLUTNO MOGU DA POTVRDIM DA…!” Voditeljka Zvezda Granda progovorila o žiriju i detaljima “AFERE MITO”

Voditeljka muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Sanja Kužet, progovorila je o poslu, ali i o “aferi mito” koja danima trese javnu scenu.

Sanja se osvrnula i na “aferu mito” i na tvrdnje takmičara Dušana Vukadinovića da je Snežana Đurišić njegovoj majki tražila pare kako bi prošao u naredni krug takmičenja.

– Naravno da je ženu uzdrmalo i svakog normalnog čovjeka bi uzdrmalo to. S obzirom na to da Snežana ima karijeru i da se pokazala kao čovjek mnogo puta, ne mislim da je to nju ni na koji način ugrozilo. Mi smo joj svi dali podršku, ja sam joj lično pružila podršku, smatram da je skroz kolegijalno i u redu. Apsolutno i ja mogu da potvrdim da za sve ove godine rada u Zvezdama Granda nikada nije doveden kredibilitet ovog takmičenja ni na koji način pa ni ovog puta – zaključila je Sanja.

Snežana Đurišić juče je prvi put snimala ovu emisiju nakon čitave priče u kojoj se našla , ali je na snimanje došla tri sata prije početka, pa je novinari nisu dočekali za izjavu. Prije sedme sile došao je i Dragan Stojković Bosanac, kojeg je Vukadinović takođe upleo u ovu priču.