Asmin je upravo tužio Aneli zbog gubitka 8,6 miliona eura: OTKRIVENI ŠOK DETALJI – EVO ŠTA ANELI ČEKA KAD IZAĐE IZ ZADRUGE

Pravni zastupnici Asmina Durdžića podnIJeli su tužbe protiv Aneli i Web site Ahmić zbog gubitka poslovnih angažmana usled skandala u koji je upleten ulaskom svoje bivše emotivne partnerke u rijaliti Zadruga 7 Elita.

Kako saznaje Telegraf.rs, Asmin tvrdi da je zbog kleveta i optužbi koje su iznIJete na njegov račun ostao bez 3 klijenta i time je izgubio nevJerovatnih 8.600.000 eura!

– Lanac firmi u Austriji od jutros je oštećen za 8,6 miliona eura. Zvanično, od saradnje sa tim firmama čiji je Asmin vlasnik odustala su 3 investitora. Riječ je o objektu od 40 stanova koji je trebalo da počne da se gradi. Tužbe su podnijete maloprije i to zbog gubitka prometa od 8,6 miliona eura, kao i zbog narušavanja časti i ugleda – kaže izvor za Telegraf.

– U tužbama je uključen lanac od 10 firmi koje su oštećene, a koje usko sarađuju s Asminom – dodaje sagovornik.

Ovim povodom pozvali smo Asmina koji je kratko istakao da je definitivno riješio da se sa bivšom emotivnom partnerkom obračuna sudskim putem.

– Ona je već na uslovnoj kazni i nakon ove tužbe je čeka zatvor, zbog svega što javno priča bez ikakvih dokaza – rekao je Durdžić.

(Telegraf.rs)