Barbara iz Petrinje se udala nakon zemljotresa: Pogledajte šta se desilo na vjenčanju, MLADENKA SJELA I POČELA PLAKATI

Na vjenčanju Petrinjke Barbare Marijan-Oreški koje se u subotu održalo u Francuskoj, srca uzvanika i njezinog supruga, Francuza Andréa Oursa kucala su za Petrinju, mali grad velikog srca, kako je rekao André. Iako na vjenčanju nije imala svoju obitelj i prijatelje iz Hrvatske, Barbara je imala dan kakav se samo može poželjeti.

Svakoj mladenki dan vjenčanja je izuzetno emotivan, a za Petrinjku Barbaru Marijan-Oreški koja živi u francuskom gradu Nantesu bio je i još malo više emotivan. U mislima sa svojom obitelji i prijateljima u Petrinji, Barbara je rekla da izabraniku svog srca, a iznenađenje koje joj je suprug André pripremio dirnulo ju je do suza.

Naime, André koji ne razumije i ne zna govoriti hrvatski, naučio je pjesmu Petra Graše “Ako te pitaju” i otpjevao ju na vjenčanju kao iznenađenje za svoju suprugu. Nakon što je André uz pratnju uzvanika otpjevao pjesmu, pozdravio je svoju obitelj u Hrvatskoj i Petrinju, mali grad velikog srca, te dirnuo sve porukom da poslije kiše dolazi sunce.

Ovo je sve što si možeš poželjeti, daleko od onih koje voliš, daleko od obitelji i prijatelja, i onda ovdje imaš one koji nisu ni svjesni koliko su zapravo moja obitelj. Ljepši dan nisam mogla poželjeti, a ovo iznenađenje je sve, ljudi moji, sve!! Hvala nije dovoljno. Jednostavno nije dovoljno, svi su bili moji danas, i svi su bili Hrvati, i pjevali su pjesmu koju ni ne razumiju. Ja sam sretnica, napisala je Barbara uz snimku ovog prelijepog iznenađenja koju je objavila na Facebooku.