Bebica PREKINUO EMISIJU – SUPROTSTAVIO se Mariji Kulić! Miljana se GUŠILA U SUZAMA, ovo je navelo na plač!

Voditelj i domaćin radio emisije “Amnezija” Osman Karić, zajedno je sa svojim kolegom Markom Janjuševićem Janjušem, prvo ugostio Mariju Kulić.

Nakon nekoliko njenih rečenica, u prostoriju je ušetao i Nenad Macanović Bebica i obratio se Mariji.

– Sinoć je Bebica zaprosio Miljanu – rekao je Osman.

– Ja sam čula kada su se vratili iz emisije, ali nisam shvatila ozbiljno. Da ti pravo kažem, dešavale su se veridbe u ranijim rijalitijima, pa su onda pričali da je to bila zaje**ncija. Ja bih volela da je to tako. Volela bih da je istina, a ako nije istina, sigurno će kad se završi rijaliti. Do sada ovo šta je bilo i kako je bilo, vidim da on stvarno nju mnogo voli i najiskrenije. Bio je sa njom i u dobru i u zlu i pokazao je da danas sutra, da mene nema, da ću biti tu – rekla je Marija.

Nakon ovoga, došao je Bebica i razjasnio Mariji da se uopšte nisu šalili.

– Mi smo stvarno ozbiljni, nismo se zezali. Prilagodili smo se uslovima ovde, tako da znaš da se nismo zezali – rekao je Bebica.

– Ako bi Veliki šef odobrio, da li biste voleli svadbu – pitao je Osman.

– Ja bih volela – rekla je Marija.

– Ali da budu pravi gosti i Miljana je rekla da to bude prava svadba – rekao je Bebica.

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Meni nije jasno ovo sa roditeljima Marija – rekao je Karić.

– Ni meni nije jasno. Koji roditelji bi bili srećni da čuju ovo?! Ona nešto radi iz gluposti, nešto iz nepromišljenosti, jednostavno, takva je. Pogotovo šta je radila sa njim prošle sezone. Uvede dečka, a pomiri se sa Zolom, pa na šta to liči? – rekla je Kulićka.

– Ovo je jedna od najboljih njenih sezona, voleo bih da ostane takva… Šta te je navelo na plač tokom jučerašnjih klipova – rekao je Osman.

– Sve one slike koje sam videla, videla sam događaje vremena gde su bili. Ja znam da je njega Miljana iskreno volela, a on nju nije. On je mogao sve da uradi, ali je to mogao, jer ga je mnogo volela. Kada je bio sa Nevenom, kada se Miljana vukla, to su bile jezive scene. Ovih dva meseca što je bio sa njom, sigurna sam da je to uradio, jer je video da imaju podršku u narodu. Samo zbog te podrške se isfolirao da bude fin i dobar, a ja sam znala od početka. Oni i u spoljnom svetu nisu jedno za drugo, pored njega je počela da se kocka, piće i ostalo što ide uz to. Ona se zasitila, to je nju prošlo i ovde kad je žurka, ona kaže: “Mama, dosadno mi je” – pričala je Marija, a Miljana se gušila u suzama dok ih je slušala.
– Tebi je opravdanje ti si roditelj, imaš pravo da pričaš to za Zolu, ali se ove godine pokazao prema njoj – rekao je Osman.

– Mnogo se on vodio pitanjima gledalaca, video je da su uvek u prvom planu, on kada je sa Miljanom, vidi to sve. On gleda ko je kada dobio pitanje i koliko sati. Hteo je da dokaže da je Miljana pored njega mnogo dobra, a ustvari je ona takva. On njoj samo priča: “Budi sa mnom do kraja i bićeš prvo mesto”. Čak je i u stanju da se isfolira do finala, čak je to i pričao za Aleksandru da je mogla da se isfolira za Dejana – rekla je Kulićka.

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Da li misliš da može da dođe do ponovnog pomirenja – pitao je Osman.

– Ne bih volela iskreno, ali mislim da je sazrela, da više neće da radi takve stvari, ali me ne bi ni začudilo. Ni ja više ne znam šta ona radi i šta ona hoće. Razlika je što Nenad nije kockar, nije išao da troši novac. On je išao čisto da joj učini, nije potrošio neki novac Bog zna koji, kao što je trošila sa Zolom. To je van pameti! Da se mučiš ovde deset meseci, pa da potršiš za mesec dana, to je ludlo. Sa kockarima nema života, najgori porok – rekla je.
– Šta će biti sa Zolinim autom – pitao je Osman Karić.

– Znaš kako, ima svoj honorar, pa nek kupi ako bude želeo. Mislim da je Nenad pravi izbor za nju – rekla je Marija.

– Da li misliš da je sada Miljana srećna zbog ovoga – pitao je voditelj.

– Ona je uradila ono u diskoteci iz inata, to sam pomislila. Nije mi bilo drago, ja da sam na njenom mestu, posmatrala bih da me on ne vidi, izašla bih, skuvala kafu i razmislila bih. Ali, Miljana je takva, inadžija – rekla je Kulićka.

– Tvoje mišljenje o pomirenju Zvezdan i Anđele – pitao je Osman.

– Oni mogu da se zezaju, to je za mene prolazna avantura. Ja znam da Zvezdan ima emocije prema trećoj osobi, ne bih ovako pričala, da ne pravim neke nepotrebne rasprave i svađe po Zadruzi, jer je možda moje mišljenje i nije tačno – rekla je Marija.

Detaljnije pogledajte u videu.