“BILI SMO U KONTAKTU IAKO SMO OBOJE BILI U BRAKU!” Andreana ŠOKIRALA javnost informacijama o NOVOM DEČKU!

“Presretna sam i rekla bih da to traje cijeli moj život!”

Ljubavni život Andreane Čekić već duže vremena privlači ogromnu pažnju šire javnosti.

Njen emotivni status bio je najblaže rečeno, uzbudljiv za praćenje.

Pjevačica je nedavno bila na nastupu mlađe koleginice Zorane Mićanović, koju je okitila novcem.

Andreana je prethodnih dana bila velika podrška kumi Katarini Grujić, na krštenju i proslavi prvog rođendana njene kćerke Katje, a ono što su svi prisutni mogli da primjete da se ponovo pojavila sama, bez jače polovine.

Zato se poteglo pitanje kakav je ljubavni status poznate folkerke kao i da li postoji novi dečko Andreane Čekić?

Andreana iza sebe ima jedan brak i raskinutu vjeridbu sa Markom Miloševićem.

O njenom emotivnom statusu se mnogo piše, a ona sjem činjenice da je zauzeta i zadovoljna otkrila je još nekoliko interesantnih detalja.

Andreana Čekić
Novi dečko Andreane Čekić i te kako postoji, a pjevačica je otkrila da je to njena prva i najveća ljubav kojoj se poslije toliko godina vratila. Kako je i sama otkrila, tek sada je shvatila zašto su sve prethodne veze bile osuđene na propast:

– Ženska osoba koja odraste bez oca u svima traži zaštitničku figuru. Zbog toga sam često miješala babe i žabe. Sada imam partnera, ali ne želim da kažem ni ko je ni šta je. Presretna sam i rekla bih da to traje cijli moj život. O mom ljubavnom životu se ništa ne zna. Žena sam koja ima tajne, a on je moja mladalačka ljubav. S njim sam bila kada sam imala 19 godina. Tada nije išlo, pustio me je da izgradim svoj život i karijeru i mislio je da će mi bez njega biti bolje. Sada smo opet zajedno, a u međuvremenu sam shvatila da sve su sve druge veze nakon naše bile osuđene na propast. On se također ženio, ja sam se udala i razvela, ali ovo što imamo sada je ono pravo. Bili smo u komunikaciji dok smo bili u brakovima, ali nikada nismo varali svoje partnere – izjavila je pjevačica.