‘BILO JE POKUŠAJA SKAKANJA KROZ PROZOR!’ Bivša zadrugarka progovorila o detaljima HAOSA Maje i Cara iz Beča, pa otkrila kako se Marinkovićeva ponašala prema njoj nakon SKANDALA! (VIDEO)

‘BILO JE POKUŠAJA SKAKANJA KROZ PROZOR!’ Bivša zadrugarka progovorila o detaljima HAOSA Maje i Cara iz Beča, pa otkrila kako se Marinkovićeva ponašala prema njoj nakon SKANDALA! (VIDEO)

Domaćini emisije “Pitam za druga” na RED televiziji, Sanja Stanković i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku Draganu Spasojević, koja je na samom početku progovorila o skandalu Filipa Cara i Maje Marinković iz Beča.

Ja sam ostala do kraja uz Maju. Zamislite vi sad situaciju, gde ste u istom smeštaju, Stefan i ja i bili smo sa Carem i Majom. On i ja smo bili obezbeđenje. Posle drugog dana sam dobila šamar. Bilo je pokušaj skakanja kroz prozor, pa je Stefan zaustavio. Bilo je svega. Tek drugo veče sam dobila šamar ili za kosu, nisam ni sigurna, bilo prošlo. Ja se nisam čestito oporavila tada ni od Zadruge. Janjuš mi je psovao majku, pa se izvinjavao, pa me je i pljunuo zbog nje. Umesto Janjuša je bio Car, tu su tuče. Posle dva dana, ja više nemam snage i stala sam na Carevu stranu, shvatila sam: “Čekaj bre Majo, problem je u tebi”. Stefan tamo radi, ljudi su nas lepo prihvatili. Ovo nije ni Srbija, ni rijaliti, čekaj stani, daj da se ponašamo. Vrištala sam na nju, gde sam se ja okrenula, meni je sada to smešno, i ona meni skače. To je bila prva situacija gde nisam bila na Majinoj strani, tada sam osetila Majin napad. Nisam se oprala od nje ni unutra, ni napolju, ni kada je ona izašla – pričala je Dragana, te je dodala:

FOTO: PINK.RS/P. RADOSAVLJEVIĆ, N. ŽUGIĆ

Posle svega toga, dobila sam razne uvrede od žena da je Maja ovakva i onakva. Takođe, Janjuševi fanovi, dobijala sam napade sa svih strana zbog Maje. Okej takva je, zavolela sam je, dajte da joj pomognemo. Prosto nisam to zaslužila. Ti na mene skočiš? Van svake pameti. Stefan je bio baš besan, izbacili smo je iz apartmana i nju i stvari i Filipa Cara. Otpratile smo se tu i blokirale. Situacija u Beču je kraj avgusta, pa onda kod Gastoza na rođendanu u martu. Maja je sve vreme gledala u mene sa suzama u očima. Ima ona dušu. Ona želi da bude kvarna, ali nije, samo je jedna nesretna devojka. Ja sam tada videla tugu u njenim očima, poznajem je, ja sam joj tada verovala, ali sam okrenula glavu. Maja jeste veliki manupilator, ali to što sam ja videla, ja ću verovati da nije bila manipulacija. Stefan i ja smo otišli. A sledeća situacija je kod vas na žurki, zagrlila me je, plakala i izvinjavala mi se – istakla je bivša zadrugarka.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.