“Bilo je stvari koje su tinjale u meni neko vrijeme”: Dušica Jakovljević PRVI PUT o razlozima odlaska sa “Pinka”

Progovorila.

“Bilo je stvari koje su tinjale u meni neko vrijeme” – Dušica Jakovljević prvi put o razlozima odlaska sa “Pinka”.

Prije nekoliko dana sve je iznenadila vest da Dušica odlazi sa “Pink” televizije nakon što je bila njeno zaštitno lice deceniju unazad.

– Došlo je do još jedne prekretnice u mother životu, i to je sasvim u redu. Odluka je bila moja, bilo je mnogo faktora. Do raspada jednog braka ne dolazi do toga jer su oboje srećni u ljubavi. Ja nisam bila nesrećna, ali prosto bilo je tu nekih stvari koje su tinjale neko vreme, i onda sam dobila ponudu koja se ne odbija – rekla je Dušica večeras na jednom prestoničkom događaju.

Jakovljeva je prokomentarisala i razloge zašto je odlučila da pređe na drugu televiziju i drugo radno mesto.

– Ništa se konkretno nije desilo. Ja i dan danas cijenim ljude i kuću s kojima sam toliko dugo radila, mislim na čelnike televizije “Pink”. I da hoću da kažem nešto loše, ne bih mogla. Ali, profesionalno je došlo do prezasićenja, i hoću da iskoristim svoje potencijale maksimalno – rekla je Jakovljevićeva ukratko.

Podsjetimo, nakon što je Dušica dala otkaz, jedno veliko pojačanje stiže na televiziju “Pink”. Milan Milošević je javno potvrdio da se vraća u ružičasto jato kao novi voditelj “Elite”, te će tako mjesto Jakovljevićeve biti popunjeno starim članom prethodnih rijaliti sezona.

Izvor: SD