BLIZNAKINJE IZ SARAJEVA SINOĆ NASTUPILE ZAJEDNO U ZVEZDAMA GRANDA, Evo šta su uradile

Možda najnezahvalniji duel večeras bio je između Jovane Marković (26) iz Sokobanje i bliznakinja Emine i Medine Ivazović (17) iz Sarajeva.

Jovana nam se predstavila pjesmama ”Ja sam dobro” Nataše Bekvalac i ”By pass” Ace Lukasa, dok su sestre bliznakinje pjevale ”Ne kunite crne oči” Vesne Zmijanac i ”Dobro veče tugo” Dina Merlina.

5:4 bio je finalan rezultat duela, što znači da su sve takmičarke prošle dalje, Jovana uz blagu prednost jednog glasa.

– Jovana, da sam ja dala glas imala bi 6, ali složiće se svi da nsii bila za toliko, pa ni za pet. Tanko i neubjedljivo. Viki, mora to bolje- rekla je JK, a Viki je opravdala svoju kandidatkinju- Upala je umjesto jednog kanidata imale smo samo 3 dana da spremimo.

– Sve je to okej ali znajući žiri sljedeći krug biće kritičan, ali kad je ijreč o stalingu i stavu, imaš talenat za taj dio priče. A što se tiče ove dvije, meni je ovo bilo čarobno. Jako čudna emocija do suza- još jednom se oglasila Jelena.

-Mariji je Jovana jako dobar kandidat, čak u top tri Vikina kandiata- Ja se ne šalim, super si mi, u svemu. Sa druge strane, lijepo je vidjeti u moru ludila neka mlada dva bića, čista sa minimalnim iskustvom koja imaju želju.

– Vi ste ko med Boga mi. Pokazale ste kako duet može da bude zanimljiv- bio je jasan Bosanac.