BORIS NOVKOVIĆ SE RAZVODI PO ČETVRTI PUT? Njegova 25 godina mlađa žena više NIJE HTELA DA ŠUTI, sve je ispričala!

Prije nekoliko mjeseci regionalni mediji pisali su naširoko o tome da se Boris Novković razvodi od od četvrte supruge, manekenke Iris Volf, sa kojom je u braku četiri godine.

Priče o razvodu pjevača i njegove 25 godina mlađe supruge traju već neko vrijeme, a o tome se dodatno pričalo, jer su susedi na zagrebačkom Maksimiru, koji ih već neko vrijeme nisu vidjeli zajedno, otkrili da na njenim vratima više ne stoji prezime Novković, nego samo Volf.

FOTO: VLADIMIR ŠPORČIĆ

Ako je suditi po društvenim mrežama, da se zaključiti da par više nije zajedno. Iris redovno dijeli fotografije sa njihovom decom, dok na njima Borisa nema niti u tragovima. Što se tiče njegovog profila na Instagramu, jedino o čemu on piše su koncerti i muzika.

Boris i Iris vjenčali su se u tajnosti 2019. godine, a u bračnoj zajednici dobili su dvoje djece.

Oni su se samo nekoliko mjeseci poslije vjenčanja rastali, o čemu je pjevač tada otvoreno pričao.

FOTO: MARINA LOPIČIĆ

– Iris i ja već smo duže vreme razdvojeni. Ipak, to je bilo u dogovoru i rastali smo se u izuzetno dobrim odnosima, te zajednički brinemo za kćerkicu od prvog dana. Vreme će doneti odgovore. Začuđen sam medijskim naslovima. Ni ja ni Iris nismo spomenuli reč razvod – rekao je tom prilikom pjevač, koji je potom izgladio odnose sa Iris, dok sada, po svemu sudeći, ponovo nisu zajedno, piše Story.