“BOŽE, KOJA SRAMOTA, PONIŽAVAJUĆE!” Anđela satjerana u ćošak – Sve vrijeme je OBMANJIVALA Zvezdana i javnost OVIM!

Anđela Đuričić se svim silama trudila da se kroz dvije sezone “Zadruge” pokaže kao izuzetno moralna i poštena devojka, a osim kućnog vaspitanja i pravih vrijednosti koje je isticala da cijeni i poštuje, nerijetko voli da naglasi kako je prirodno lijepa i zgodna.

Njena ljepota svakako da je neosporna i očigledna, ali su vijerni gledaoci ozbiljno počeli da sumnjaju u obline koje Anđela voli da istakne uskom garderobom.

Na društvenim mrežama isplivao je snimak na osnovu kojeg fanovi tvrde da se Anđela zapravo služi raznim “pomagalima” kako bi naglasila svoje obline, a posebno zadnjicu.

Kako se može pročitati u komentarima, većina je mišljenja da je Đuričićeva ispod uske roze haljine sa otvorenim leđima, sinoć tokom emisije “Pitanja gledalaca”, zapravo nosila poseban donji veš sa umetcima, koji čine da ženska zadnjica izgleda veće, oblije i podignutije.

Anđela Đuričić

Njoj je iz haljine izvirio vrh donjeg veša, što je jasno istaknuto i na snimku, a mnogi su je osudili zbog ovoga, smatrajući da čak i time pokušava da prevari Zvezdana Slavnića i da ga zadrži uz sebe na sve moguće načine.

Anđela Đuričić

“Bože, koja sramota! Pa ne bi mi palo na pamet da stavljam vještačko d*pe zbog muškarca, šta kad je skine?”, “Devojka možda ima samo krivu kičmu…”, “Ona je stvarno bolesna, ali u glavi”, samo su neki od ponižavajućih komentara.

 

izvor:drugacije.srbijadanas.com