BRUTALNO PONIZIO KULIĆKE: Janjuš prvi put progovio o Miljani i Mariji nakon GNUSNIH UVREDA – Zgrožen OVIM postupkom

Marko Janjušević Janjuš bio je sljedeći gost u “Šiša baru” kod voditelja Marka Đedovića.

On je prvi put nakon skanala sa Kulićima progovorio o njima, kao i Miljaninom odnosu sa Nenadom Macanovićem Bebicom, a dotakao se izdaje koju je priredila Lazaru Čoliću Zoli.

– Kako se osećaš posle strašnih stvari koje smo čuli u svađi sa Miljanom i Marijom?

– Danas mi je bolje, malo sam razmislio. To je samo jer sam seo sa Zolom posle njihovog raskida i rekao da joj nije to trebalo i da prave od sebe ozbiljne ološe. Ja ovde mogu svaku uvrede i da ne spominjem te reči, a tebi tako neko nešto da izgovori. Ja jedino volim decu, njenom sinu želim sve najbolje, zagrlim ga i poljubim. Marijina uloga, uloga jedne majke, nijedna majka na svetu ne treba tako da se ponaša. Ćerka i majka da sede u rijalitiju i najstrašnije da se vređaju, a ja ne znam kad sam svojom majci nešto ružno rekao. Zamisli da je normalno da si jednu noć sa jednim momkom, a drugi sa drugom. Kaže da je simulirala mene da zeza, a onda dođe iz apartmana nabrijana na druge ljude. Šta će meni da kaže da sam prevario ženu? Bolje da sam muškarac koji je prevario nego da radim stvari koje oni rade. Ništa mi groznije nije bilo nego da gledam majku i ćerku. Zamisli moja ćerka bivšoj ženi da kaže takve stvari, to ne može da se desi. Njena majka gura nju kod momka koji je ostavio decu. Koga on može da poštuje? Skoro mi je plakao kako je bio po bolnicama dok je ona bila bolesna, a onda razmislim da on decu ne viđa, dođe mu pismo od majke, a on se ne potrese. Šta je to? Je l’ može neko njih da objasni? – govorio je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Šta je razlog što on posle svega reaguje tako na Miljanu? On kao i svi mi zna koga Miljana voli – dodao je Marko.

– Zna se da ona voli Zolu, ona ga nikad neće preboleti. On koji sve to gleda, bez da razmisli, šta god da ona kaže on to radi. Marija pozdravlja nekog, ona se dere da pozdravi i Bebicinu porodicu. Zamisli to da ona kaže, zamisli njegovu porodicu koja to gleda, ja ne znam šta rade ti ljudi i da li mogu da izađu na ulicu? Pre dva meseca mu je j**ala decu, rekla je: “Ja ću kod Zole, tebi j**em decu”. Ja vidim da ona ide i da mučenika ne može očima da gleda, beži od njega – pričao je košarkaš.

– Kako se Zola oseća posle svega? – pitao je Marko Đedović.

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Nije ni Zola kao što je bio. Ja ne znam šta će njemu ovo? To je preprodavanje deteta da ga ti guraš nekom koga ona ne voli. Bebica gleda samo Miljanu, pa u glavi ima da će da je čuva i da nema nikog. On je nikad neće sačuvati, ni ona sama sebe. Rekao sam: “Miljana, ako se pomiriš sa čovekom kojeg ne voliš biće ti katastrofa”. Šta će biti ako Zola uđe u vezu sa nekim? Ona nema zahvalnost ni za šta – rekao je Janjuš.

– Kako komentarišeš Anu, Anđelu, Zvezdana? Marijino sinoćno izlaganje, kakva je ono promena u tri dana? Ja sam Anđelu pitao koliko joj veruje, ona je rekla da ne veruje u njene dobre namere – dodao je Marko.

– Mariju da neko pita da li ćerka da pobedi u rijalitiju ili ne znam šta da se desi, samo bi joj cilj bio da Miljana pobedi. Ona u svakome vidi opasnost, pa i u meni. Oni bi da gaze ljude koje prave s**nja, ne valja im kad je neko normalan. Ana je žena koja je povređena, Zvezdana sam poslao u izolaciju jer sam na strani te žene i uvek ću biti kad je nešto realno. Ana je sigurno u narodu žena koje je svako žao. Ovo je stvar koja sigurno nije dobra. Ovde da je ušla neka kvarna žena, uništila bi ga, a ona neće bude joj žao jer se vidi da ga voli. Poštujem Anu koja ima baš dobru toleranciju, a gleda tu nešto i gledala je, ali vidš to Kulićima smeta. Ima pravo i da glumi ako ćemo iskreno, poštujem jer jer ne udara do kraja da ga uništu. Ona traži folirante, njima je to borba za pobedu – rekao je Janjuš.

Detaljinije možete pogledati u videu ispod.