CAR PLAČE I KUKA – SVE ZBOG ZVEZDANA SLAVNIĆA: Izbio haos, sve zbog onog što je uradio Aleksandri! “SVE SU MI REKLI”

Drama za dramom!

Nakon haosa sa Zvezdanom Slavnićem, Filip Car je otišao sa Aleksandrom Nikolić u hotel, gdje su ga slušali i Matora i Mikica Bojanić.

-Gledaj, dečko mi je drag i gotivim ga i sve i dobri smo, ali… Ovo je nešto neočekivano, da ću ja tebe da zavolim i budem sa tobom u vezi. Nije očekivano da će tebe da poljubi. Stvarno sam ga zgotivio spolja. A sada slušaj. Nikoga nećeš da se bojiš kad si sa mnom. Nećeš da se treseš! Ja ga gotivim, ali neke stvari nisu normalne. Kuljaju mi neke stvari. Kristijanu sam p*šio k*, a on mi ga je kasnije uterao. Ja sam pravedan, prošle godine sam se borio za pravdu. Mene neće niko da zaj*bava. Znam ja na šta će ovo da izađe, nije to Peca. Zvezdan mi kaže 15 puta da ga ne prodam zbog rijalitija, a on je prodao mene – rekao je Car.

-Sve znam i ja ti sad kažem, znam da si u pravu, nikad nisi bio bolji. Ponosna sam na tebe – dodala je Matora.

-Ali me muče te stvari. Kako ja njega da ne izdam, kad je on mene izdao. Ne za Maju, nego za djevojku sa kojom sam bio u vezi! Imam sve informacije, pitao sam Anu i Zoricu, tresla se u izolaciji. Ja ću sa njim sutra poslije radija, reći ću sve što mi smeta. Smeta mi to prema Ani, prema Anđeli, na mene utiče. Ja sam poludeo kad je istresao pečenje na Anu. To prase je poslato od Zolinih, pa i od Zolinih i mojih prijatelja. Drugo, moja djevojka neće da se trese – nastavio je Filip.

Aleks je izljubila Cara kako bi ga smirila.

-Prošle godine sam djevojci j*bao mater zbog dečka koji mi ništa nije značio, jer me je boljela nepravda! Bježim cijelog života od toga, znaju moji prijatelji! Cijelog života sam se bolio protiv nepravde! Uvijek sam najgori – govorio je Car kroz suze.

-Nemoj da plačeš – rekla je Matora.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.