“ČARLS MORA DA ME PRIZNA!” OVAJ ČOVJEK TRAŽI DNK TEST: Tvrdi da je sin kralja, a evo kako izgleda

Muškarac koji tvrdi da je “tajni sin” kralja Čarlsa Trećeg ponovo zahtjeva DNK test. Rekao je da je to što se princ Vilijam zove Princ od Velsa “udarac njemu u lice”. Sajmon Dorante-Dej (56) je tokom godina izneo nekoliko tvrdnji da je sin kralja Čarlsa Trećeg i Kamile Parker Bouls, a ovaj muškarac je želio da proširi vijest o svojoj posvećenosti o dobijanju DNK testa.

Ovaj 56-godišnjak je čak rekao da je sa višim pravnim ličnostima razgovarao o načinima koje ima u podnošenju tužbe protiv novopečenog kralja i kraljice supruge. Njegov DNK test kome se nada mogao bi dobiti brže nego što se očekivalo, a njegovi pravni timovi kažu da ne vide “bilo jedan razlog” zašto bi kralj odbio DNK test.

Govoreći za News7, Dorante-Dej je rekao: “Postojala je diskusija između sudije i mene i advokata o pravnom položaju Čarlsa i da li je monarh zaštićen zakonom ili je iznad zakona. A odgovor na to je bio nije iznad zakona – rekli su mi da ne vide razlog zašto jeste. I drugo, Kamila i njena porodica sigurno nisu iznad zakona. Mnogi ljudi su bili zabrinuti da će to naštetiti mom slučaju sada kada je Čarls postao monarh. Ali to neće donijeti nikakvu razliku pravno.”

271848125-335117161952296-5381746740274153795-n

foto: Facebook

Dorante-Dej je jasno stavio do znanja da će se vratiti na sud i da se neće zaustaviti ni pred čim da dobije DNK test koji bi mogao da dokaže njegovu vezu sa engleskim kraljem. Ovaj 56-godišnjak je dodao: “Najmanje što Čarls može da uradi je da mi da odgovor i prizna me. Daje Vilijamu takvu titulu, pa gdje je moja? Gdje je moj DNK test? Ako mi nisi otac, dokaži da nisi. Osjećam se odbačeno. Čarls je dobio šta je želio: dobio je tron, dobio je ženu, dobio je sve. Sada je vrijeme da dobijem svoj srećan kraj.”

Otac devetoro djece je takođe otkrio da je pisao kraljici prije njene smrti u nadi da će ohrabriti tadašnjeg princa Čarlsa da se javi na DNK test.

(MONDO)