“CRNI ZVEZDANE, PA MOŽE LI GADNIJE?!” Slavnić ZGROZIO naciju ovim postupkom, a Anđelina reakcija je POBJEDA!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić navukli su na sebe gnev gledalaca, kada su samoinicijativno napustili emisiju “Gledanje snimaka” i otišli u izolaciju.

Po komentarima publike vidi se da je narod izrevoltiran jer Slavnić i Đuričićeva rade šta im je volja, a još jedan detalj sa snimka izazvao je pažnju i zgražavanje.

Kako Slavnić svaku priliku koristi da se skine i prošeta samo u donjem vešu, on je to uradio i ovog puta čim su kročili u izolaciju, dok je Anđela sve vrijeme bila u garderobi i patikama, a vrhunac je bio Zvezdanovo njušenje čarapa koje je skinuo sa sebe…

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Naime, on je pomirisao čarapu koju je u tom trenutku skinuo sa svoje noge, da bi onda te iste čarape izbacio napolje, ispred vrata izolacije.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

Podsjećanja radi, Anđela i Zvezdan su već bili osuđivani od strane gledalaca kada je u pitanju higijena, pa je tako publika nekoliko puta bila zgrožena time što Đuričićeva legne da spava sa kompletnom šminkom na licu, ili kada mu je ljubila tabane…

“Crni Zvezdane, može li gadnije? Pa ako je izbacio čarape napolje, onda su sigurno za pranje, ali se on ne okupa i ne opere noge, već legne takav… A Anđa posle ljubi i liže, pa fuj!”, glasio je samo jedan od surovih i šokantnih komentara na ovaj Slavnićev potez.

I dok bi možda neki pomislili da je bar Đuričićeva odreagovala, budući da je vidjela svog dragog kako njuši čarape, međutim, reakcija je izostala, pa se samo smješkala i nastavljala ćaskanje kao da se ništa nije desilo.