“ČULA SAM SE SA DAVIDOM, EVO ŠTA MI JE REKAO ZA DEJANA”: Nakon što je Dejan izvrijeđao, OGLASILA SE VODITELJICA KOJA JE PRIČALA DA SU U VEZI

“ČULA SAM SE SA DAVIDOM, EVO ŠTA MI JE REKAO ZA DEJANA”: Nakon što je Dejan izvrijeđao, OGLASILA SE VODITELJICA KOJA JE PRIČALA DA SU U VEZI

Voditeljka smatra da je Dragojević nevaspitan.

Već tri dana se piše o navodnoj vezi između Dejana Dragojevića i voditeljke Tamare Galiano. Portali i novinski stupci su bili puni tvrdnji da njihova ljubav cvjeta a pojavila se i navodna Tamarina izjava u kome je potvrdila svoju vezu.

I sve se činilo idealno do srede uveče kada se konačno oglasio Dejan Dragojević demantujući da je u vezi sa voditeljkom. Ali demant nije bio dovoljan, nego je momak iz Veternika žestoko potkačio Tamaru.

– Stop! Voditeljka i medijska pros*itutka nije moja djevojka! Djevojka koja samu sebe smješta u odnos u kom nije, jer je vidjela da izlazi na portale, je slična onoj koja radi iste stvari za novac. Samo, u ovom slučaju, novac je medijski prostor. Ćutao sam dva dana, ali znate mene. Ja režem britkom sabljom! Sve je u snimku. Ne diraj mečku – napisao je u objavi.

Tamara je za jedan jutjub kanal ispričala kako se osjeća nakon što ju je Dejan javno ponizio.

– Osjećam se grozno! Dejan je nekulturan i nevaspitan. On je sve ono suprotno što sam pričala u emisiji dok smo mi kao bojagi bili u vezi. Mi smo se u emisji smijali i samo sam tvrdila da imam medijskog dečka a ne pravog dečka. Ja sam Dejana zvala. Čovjek se nije odazvao. Zvala sam ga još prvog dana kada su mediji krenuli da pišu. Nije mi ništa odgovorio. Tada sam zaključila da njemu ta čitava priča ide u prilog. On se nijednom nije oglasio niti demantovao do sada. Da se razumijemo, ja nikad nisam dala nijednu izjavu za medije. Nisam to uzimala za ozbiljno. Mi smo se smijali u jutarnjem programu.

-Dejan je pravi rijaliti igrač. Čekao je da prođe izvjesno vrijeme. Kada sam jutros vidjela natpis na jednom portalu da sam se vjerila, odmah sam stvaila na svom instagramu pitanje Šta je sljedeće što ću da pročitam? Da sam trudna? Ja nemam pojma ni gdje je Veternik. Odmah sam ga otpatila – kaže Tamara.

– Sinoć sam se čula sa Davidom. On mi je rekao ma samo opušteno, iskulirajte. Smijao se. Sve super. Ali, Dejanu očigledno ide u prilog da napravi priču. Sve je isplanirao – rekla je Tamara.