“DA JE DRŽIM U ŠACI..” ALEKS NA STUBU SRAMA: Ona ustala i izjavila 1 rečenicu

“Aleks ti si ubjedljivo najveći favorit za pobjedu!”

Danas se u nastavku emisije “Gledanje video snimaka” ponovo pokrenula tema o odnosima Aleksandre Nikolić sa zadrugarima, Urošem Ćertićem, Zvezdanom Slavnićem, Markom Markovićem, ali i Bilalom Brajlovićem.

Marko Marković je ustao da prokomentariše cijelu temu vezanu za njegov odnos sa Aleksandrom Nikolić:

– Ja bih volio da se stavi tačka na ovu priču. Među nam nije bilo ništa više sem drugariske priče. To nije moj rijaliti niti bilo šta, ja se jesam zezao sa nekim djevojkama, ali sve je to gotovo. Aleksandru gledam samo drugarski, nikako drugačije.

– Ja sam rekla da je to moj stav za djevojke, ali za drugarstvo nisam pričala – dodala je Aleks.

– Ona je meni rekla da on nema stav, da sam ja dominantnija. Ja sam bliska sa Markom i sa njom, želela sam da se družimo, ali ništa od toga nije bilo jer se nisu gotivili. Meni nije palo na pamet da se ovo dešava – rekla je Milica.

– Meni je rekla Milica sve to – dodala je Matora.

– Ona i ja smo se čuli tokom leta. Ona je bila sa Dejanom, ja sam bila sama. Nema za šta da se sumnja da ona mene drži u šaci za spoljni svijet. Ovdje svi spominju da ja nju držim u šaci zbog čokoladice – dodala je Milica.

– Kod mene je sve transparentno, mene ljudi poznaju, vidi se sve kod mene sve. Mene najviše nervira jer se od ovoga normalnog – rekla je Aleks.

– Aleks ti si ubjedljivo najveći favorit za pobjedu, meta si glavna za svaku priču i za svakog momka. Ja sam prvi kojem treba da vjeruješ kada te pitam kako si ti to sve, a za ostalo mi ne vjeruj, jer sam uradio ono za dron – rekao je Uroš.

– On toliko transprarentno govori ove, priča o Aleksandri kao nikome – dobacio je Ivan.