DA LI ĆE DISKVALIFIKOVATI LEPOG MIĆU? Nasrnuo je na ovog zadrugara, pljuvao ga i i izgovorio mu užasne uvrede

Mića i Uroš su se ponovno sukobili za crnim stolom tokom razgovora, što je eskaliralo čak u fizički napad, što je izazvalo zaprepašćenje kod šire javnosti.

Od trenutka kada su se preselili na imanje u Šimanovcima i pridružili sedmoj sezoni rijalitija “Zadruga”, Lepi Mića, poznat pjevač, i Uroš Stanić, mladi tiktoker, neprestano se podbadaju pred kamerama. Njihovi nesporazumi često postanu toliko ozbiljni da ugroze prisustvo drugih učesnika u ovogodišnjoj verziji popularnog TV formata, poznate kao “Elita”.

– Mićo, polako, molim vas, nemojte se svađati! Uroše, pomjeri se ovdje kod mene – pokušavala je da smiri tenziju voditeljica Ana Radulović.

– Sram te bilo, ološu jedan ljudski! Ja ću se pomjeriti, ali on unhappy mene izaziva – govorio je mladi tiktoker, dok je Lepi Mića neprestano psovao.

Podsjećanja radi, Uroš Stanić postao je takmičar novog rijalitija “Elita”, a u noći useljenja odmah je iznio da je on rođak Jelene Živanović, pjevačice iz grupe “Zana”, istakavši da je loš čovjek.

– Jelena iz grupe “Zana” mi je baba, s mamine strane. I ona je katastrofa reagovala jer zna šta mogu da iznesem o njoj. Plaši se toga, nije cvećka, vrlo je bezobrazna – rekao je Uroš na spektakularnom otvaranju “Elite”, dok pjevačica tvrdi da među njima nema nikakve zle krvi, te da se, iako su rod, gotovo i ne poznaju.

(INFORMER)