“DA SAM ZNAO RANIJE, PREVARIO BIH TE TRI PUTA!” Zvezdan se obrušio na Anu “Poslije 15 godina ću imati svoj život”

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” Zvezdan Slavnić je dobio pitanje od gledalaca koje je napravilo haos u Bijeloj kući.

Zašto imaš tako grozne reakcije prema Ani? Nije zaslužila, ti si nju prevario, ima pravo da te provocira – glasilo je pitanje.

– Ne znam gdje piše da ima pravo? Moje reakcija je ružna i neće se ponoviti. Jesam je prevario. Ne da ona ne zaslužuje, ne zaslužuje niko. Jedino je ona mogla da me dovede do kretenskog ponašanja, neće više. Kaznu sam dobio, ovih 20 dana, unutrašnjeg nemira i bola. Ja jesam to uradio, što ne znači da neko može da mine kažem šta po glavi. Uradio sam i žao mi je zbog toga. Što se tiče verbalnog da, ali otišlo je na nešto više, sa moje strane više neće biti, ja sam u to ubijeđen – govorio je Zvezdan.

– Ja bih da napomenem da prevara nije bitna u ovoj priči, on je mene izdao i prodao. To pkazuje ko je on i kako se on ponaša prema osobi koju poštuje, voli,koja je bila bogonja i sve ono pričao, a onda prosuo pleh nečiji koji je možda skupkljao da pošalje detetu za rođendan. On se vodi svojim emocijama i nagonima. Ja sam osobu pomenula sad i više nikoga i ne želim da se ta osoba pominje, a pominjala se jer mi je sa njegove strane rečeno da uradim to kad osetim. Osoba stoji iza mene, tek kad sam bila napolju zadužio mi je za ceo život. Nije bila pretnja, ja sam samo htela da kažem gospodinu Slavniću da sam posle mnogo godina uzela život u svoje ruke i da imam ljude i prijatelje koje mogu da pozovem i da se osjećam spokojno i zaštićeno i da on nikad više u životu neće moći da me ugrozi. To je bio razlog zbog koga sam pomenula tu osobu, a pomenuću sad i Džonija i još neke prijatelje. Ja sam završila sa njim, nije on završio sa mnom. Prevara me ne boli, jer ovaj čovek je mene varao sve ove godine, dok sam ja radila neću da pričam šta. Njega će to da pojede tek kad izađe iz ovog rijaltija, a on će definitivno da zameni Lepog Miću. Ja sam posle dugo godina, postaću ona stara Ana koja je zbog njega bila izgubljena – pričala je Ana.

– Mislim da od petetika za skupljanje za poklon do ovog sad je sve rekla. Pretila je pozdravljala, a to je njena sramota. Ona mene ne da ne interesuje. Ja sam nju ostavio i drago mi je što sam je ostavio. Sad meni ide da sam skapirao da sam to trebao mnogo ranije da uradim. Nema šta da pričam sa takvom osobom, ona je bila 15 godina sa mnom, ovo je sve obrnula. Pravo da ti kažem, gadi mi se. Idemo patetika do smrti, krenula je dobim putem – pričao je Zvezdan.

– Da li si njenu komunikaciju napolju sa Acom Bulićem shvatio kao ličnu izdaju – dodala je Ana.

– Spominjete imena za koja ne znam – rekao je on.

– Rekao si Matoroj da je pominjanje njegovog imena ravno smrti tvoga deteta – poručila je Ćurčićeva.

– Ne znam o kome se radi, ti ljudi nisu u rijalitiju – odgovorio je Slavnić.

– Ja sam u njegovim očima izdajnik i on je mene ostavio – rekla je Ana.

– Jako mi je drago što ću ja poslije 15 godina imati svoj život – dodao je on.

– Ne vuci me za jezik jer ćeš da plivaš po jezeru uzduž i popreko – govorio je Zvezdan.

– Možeš da mi p*pušiš k*rac. Ko će da me natera da plivam? – pitao je on.

– Budi gospodin, gledam te u oči i sve znam – rekla je Ana.

– Da znam znao ranije bih te i tri puta prevario. – dodao je Slavnić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.