DARKO TANASIJEVIĆ ŠOKIRAO GLEDAOCE: Ovo niko nije mogao ni da sanja da će uraditi pred KAMERAMA!

Darko Tanasijević sinoć je ušao na imanje u Šimanovcima zbog emisije “Izbacivanje”, a tokom kratke pauze pokazao je da je u opasnom treningu.

Tokom sinoćne noći u rijalitiju “Elita” održana je kao i svakog petka emisija “Izbacivanje”. Kad je voditelj Darko Tanasijević završio razgovor sa pojednim takmičarima u “Šiša baru” došao je ispred sobe za izolaciju, gdje su ga čekali ugroženi takmičari. Međutim, u jednom trenutku Darko je napravio potez koji niko u tom trenutku nije mogao da očekuje.

Darko Tanasijević

Naime, voditelj je ugledao dvije klupe, koje su po svemu sudeći neki od takmičara tu ostavili nakon treninga i nisu ih vratili na svoje mesto, pa je rešio da pokaže u kakvom je treningu i kakva mu je fizička spremnost.

Iako je bio u odijelu Darko je na klupama uradio nekoliko sklekova, a njega je spazio Lepi Mića koji je odmah prišao da u se javi i čestita mu na odlučnoj kondiciji koju je pokazao. Darko se nakon toga uputio u sobu gdje su ga čekali nominovani takmičari, a onda ih i odveo u salu za igrce gdje su odmjerili snage.

Darko Tanasijević