“DEJAN JE DOŠAO SA NOVOM DJEVOJKOM SA

Morao je da se oglasi!

Dejan Dragojević bio je sa bratom davidom na egzotičnoj destinaciji Zanzibar gdje je uživao i svaki momenat je podjelio sa svojim pratiocima.

Dejan je rešio da ne komentariše više rijaliti Zadruga, čiji je pobjednik prošle sezone, a u kojem je aktuelna učesnica njegova djevojka Aleksandra Nikolić.

I dok se region bavi odnosom Aleksandre i oženjenog Zvezdana Slavića, Dejana je javnost optužila da je pronašao novu djevojku, anonimnu koja je bila sa braćom na Zanzibaru, a on se odmah oglasio kako ova dezinformacija ne bi došla do Aleksandre.

– Znam ja šta će da bude, ja kada sam donosio poklone, niko nije znao gdje su pokloni, a sada će da bude “Pustite vi Dejana, Dejan je došao sa novom djevojkom sa Zanzibara – počeo je Dejan.

– Rekao sam da se neću oglašavati, ali ovo je otišlo predaleko. Ta djevojka je turistički vodič i meni je neprijatno, jer ne može svako da se nosi sa raznim porukama fanatika, može i na posao da joj utiče – rekao je Dejan, pa objasnio misteriju čuvene narukvice zbog kojeg su ga i povezivali sa nepoznatom djevojkom.

– Ovo nije narukvica, već gumica iz Rajskog vrta i od tada je ne skidam. Žao mi je što sve ove informacije dolaze baš iz kuće iz koje sam i za koju radim i onda ljudi misle da je istina. Moram da se oglasim i kažem da su ovo dezinformacije – objasnio je Dragojević.