DEJAN U SUZAMA ZBOG ALEKSANDRE: Evo šta je objavio nakon njene operacije

Tek slijedi oporavak.

Aleksandra Nikolić odlučila se da ode na hirurško vađenje biopolimera iz usana, a onda je obraćanjem javnosti putem svog kanala na Jutjubu pokazala kako izgleda nakon operacije.

Nemoguće je ne uočiti otečenost u predjelu Aleksandrinih usana, kao i rezove i konce duž gornje i donje usne, a kako je istakla, za sedam dana bi trebalo da skine konce i da bude sve u redu.

Nikolićeva je spomenula i da je na intervenciju išla u pratnji majke, a svi su se zapitali zbog čega njen dečko, Dejan Dragojević nije bio tu sa njom u teškim trenucima.

– Srećom je mama išla sa mnom na operaciju jer ne znam kako bih sama sve to izdržala. Nije svejedno sam otići – ispričala je, između ostalog, Aleksandra.

Ipak, da je među njima sve u najboljem redu pokazao je upravo Dejan, koji je sinoć objavio stori sa svojom djevojkom, ali nije krio šok zbog stanja u kojem se ona nalazi.

– Više nije ista. Jedva priča, ne može da jede… – napisao je Dejan i stavio tužne emotikone, sa suzama u očima.

– Ovo sam ja nakon operacije. Imam bolove, ali to je normalno prvog dana. Pijem lekove, iako vodu jedva mogu da popijem uz njih. Ništa ne mogu da jedem, ali i ne traži mi se hrana. Sve je još uvek sveže, nije se namjestilo kako treba. Podići će se gornja usna, donja će se spustiti, a otok će proći. Nikad više neću napraviti grešku da odem kod neprovjerenog hirurga. Usta su mi smetala jer su ružno izgledala i ružno su se snimala. Čovjek treba da bude onakav kakav je prirodno, a ne da se koriguje zbog trenda da sve bude što veće, a nekad je manje zapravo prelijepo. Niko me nije nagovorio na operaciju, sama sam donijela tu odluku – ispričala je nekadašnja zadrugarka.

– Za sedam dana vadim konce. Doktori su mi zabranili da se smijem i da pijem na slamčicu. Bila sam jako uplašena kada sam išla na operaciju. Bukvalno sam se tresla. Ipak, doktor mi je ulio poverenje i ništa osim davanja anestezije nisam osetila. Sad čekamo završne rezultate, ali se nadam da se ništa neće iskomplikovati. Dođe mi da tužim osobe koje su mi stavljale biopolimer. Uništili su mi usta. Počele su na usnama da mi se prave rupe i neravnine. Niko me nije upozorio na posledice. Videli su da sam klinka i samo su hteli da mi uzmu novac. Više nikada neću raditi ništa, osim što doktor treba da mi sredi ivice usana kad mi skinu konce, ali samo hijaluronom, to je to. Da sam imala ovu pamet ranije nikada se ne bih ovako unakazila. Imala sam lijepe usne, ali čovjeku nikad nije dovoljno. Plašim se da zaspim kako ne bih slučajno oštetila konce. Djevojke i djevojčice, učite se na mom primjeru i nemojte da radite kod neprovjerenih ljudi bilo šta! – poručila je Aleksandra nakon operacije.