DJEVOJKA SA KOJOM SE DOPISUJEM 5 MJESECI NIKAD MI NIJE POSLALA SLIKU GDJE JOJ SE VIDE ZUBI: Kad sam konačno dobio sliku, samo sam se srušio

DJEVOJKA SA KOJOM SE DOPISUJEM 5 MJESECI NIKAD MI NIJE POSLALA SLIKU GDJE JOJ SE VIDE ZUBI

Kad sam konačno dobio sliku, samo sam se srušio

BONUS

Mučno je gledati kako se otac ponaša, godinama nije hteo da čuje za nas, da pomogne oko našeg života i troškova, majka je to mučenički podnosila sve sama, kad god sam mogao pomagao sam njoj i sebi. Posle toliko godina otac se je pojavio i veoma lako skupim poklonima kupio moje mlađe sestre, od skora su prešle da žive kod njega ali ja nisam mogao, prvo što se ne prodajem, drugo što cenim majčinu suzu više od njegovih miliona. Da je pravde on bi nas priznao i plaćao naše izdržavanje, ovako je nepravda sve ostalo. No to nije poenta, guram ja i dalje, troškovi su ogromni skoro me je sreo i ponudio mi veliki svotu novca kao pomoć, odbio sam s osmehom iako znam da nemam ni 200 din u džepu ali je on posramljeno ćutao na pitanje gde je bio predhodnih 15 godina. Neka je sestrama raj s njim i njegovom decom, neka im skupi ajfoni, moju garsonjeru i majku ne može ništa zameniti, uskoro završavam fakultet, stisnuti smo zbog korone jer slabo mogu sa strane zaraditi ali biće sve ok jednog dana.

Posmatram svoju devojku dok sedi i uči(2 godine sam sa njom) i mislim u sebi koliko je ona lepa, pametna, obrazovana, inteligentna, duhovita… Savršenog prirodnog izgleda, perfektne higijene, vodi računa o sebi, druželjubiva, komunikativna, voli da pomaže drugima, poštuje starije, ume da se zabavi, da čita, putuje. Vredna je i pomaže i svojoj i mojoj majci. Voli me neverovatno i sve bi učinila za mene. Ume i da se naljuti(mada ne duže od 5 minuta), uvek je tu kad mi zatreba, poštuje našu intimu(ne blebeće sa drugaricama, naše je samo naše), perfektno se oblači i ponaša u javnosti, svi mi zavide zbog nje. I nešto se mislim… ako ikad išta uradim, da ona ode od mene, mogu lagano da se ubijem! Ovakva osoba je JEDNA U MILION! Ali bukvalno!

Kaže on meni: “Malo ti je procvetala kosa” uz neku zgroženu facu. A to što on mene danima dočekuje u istoj pocepanoj majici, to što ima preko 100kg i sve mu visi, to što mu se više puta spustio nego digao, to što se ne tušira redovno, to sve nema veze, bitni su moji krajevi! Samo sam mu rekla da mi se ne javlja više, jer nije prvi put da isplivavaju neki kompleksi iz njega. Ja ćutim i ne komentarišem njegov izgled, da ne ispadnem površna ali izgleda on jeste površan itekako.