DJEVOJKA SE TEK UDALA I PITALA MAMU RECEPT ZA RIBU, DA SPREMI RUČAK MUŽU: Zbog njene zadnje poruke BALKAN PLAČE OD SMIJEHA

Rijetko koja djevojka na početku braka zna dobro da se snalazi u kuhinji.

Srećom, tu su naše majke i bake, koje su uvijek spremne da podijele kulinarski savjet.

Ali nekada je previše komplikovano…

BONUS

Želim da provedem ostatak života sasvim sama. Bez muža i dece. Samo da radim i gledam svoja posla. Svi oko mene me isuviše iritiraju. Mislim da imam neki problem.

Svake godine u ovo vreme (decembra) zapišem 100 želja koje želim da mi se ostvare u narednoj godini i ne čitam narednih godinu dana šta sam zapisala. Zgranem se kad sledeće godine pročitam – 90% želja mi se ostvari – a ja čak i zaboravim u međuvremenu na njih!

Iako nemam nikakvih problema da se napalim, odlučim isprobati sa mužem neko ulje iz sex shopa, koje kao pojačava tu napalu, jači je doživljaj, sve je intenzivnije…i tako neke fore. Hteli smo samo da eksperimentišemo, pa nam se obično ulje učinilo kao najjednostavnija opcija. Gospode Bože…kao da smo kiselinu stavili na polne organe. Oboje se držimo između nogu, savijamo se od bolova, ja kukam, on ćuti ali mu vidim grimasu bola. Pola sata smo se vodom ispirali, mesec dana nismo želeli odnose. Je**m ti i ulje i sve živo, mislili smo da su nam polni organi u požaru. Nikada više!

Najbolja drugarica mi nije kupila poklon za rođendan. Mogla je makar neke minđuše kod kineza za 100 dindži, ali eto… Zatim, kad je stigao njen rođendan, nisam ni ja njoj ništa kupila. Da se ovo desilo pre koju godinu, ja bih ipak kupila neki lep poklon. Ponosna sam na sebe, jer više nisam otirač.