DOKAZ? MARIJA ŠERIFOVIĆ I DŽEJLA RAMOVIĆ U CENTRU SKANDALA: Evo šta je Džejla uradila nakon snimka (FOTO)

Bosanskohercegovačka pjevačica Džejla Ramović objavila je na svom Instagram profilu novi video, a obožavatelji u komentarima zasuli su je pitanjima vezanim za Mariju Šerifović.

Naime, ranije ove sedmice pojavio se video u kojem Marija, koja je bila Džejlina mentorica u showu Zvezde Granda, urla na ulici i šakom udara u automobil.

Brojni hrvatski i srbijanski mediji naveli su da je riječ o ljubomornoj sceni te su naveli kako su Džejla i Marija u ljubavnoj vezi.

Nijedna od spomenutih pjevačica nije komentirala te napise, ali su mnogi fanovi u komentarima ispod posljednje Džejline objave tražili da se oglasi i opovrgne glasine koje kruže.

“Džejla trebaš reagirati na one naslove u vezi tebe i Marije”, “Hoćeš li prokomentirati naslove u kojima te povezuju s Marijom”, pisali su pratitelji, a jedan od njih joj je čak predložio da tuži medij koji “strašno piše” u vezi nje i Marije.

Džejla nije odgovarala na komentare, umjesto toga zabranila je komentiranje ispod te objave.Marija se prošle godine oglasila o napisima koji su kružili o njoj i Džejli.

“Nisam planirala komentirati sve ove članke koji su preplavili medije u posljednjih pet-šest dana. Međutim, pošto vidim da su se sad počele uključivati i izmišljene izjave naših obitelji, morala sam reagirati. Nikada nije bila tajna da se nakon natjecanja između naših obitelji razvilo veliko prijateljstvo, koje neće biti završeno zbog bilo čijih loših ili sumanutih ideja ili izjava. Tako da sve što ste čitali i što ćete čitati jedna je velika laž. Postoji nešto što me jako iznerviralo, nije fer da se mom ocu stavljaju riječi usta, čovjeku koji se trenutačno nalazi u bolnici i čeka operaciju. Tako da za to sram vas bilo, pozdrav svima”, poručila je pjevačica tada.

Izvor:Klix