DOKTORI HITNO TRAŽILI MARIJU: Ustanovili još jedan problem – EVO ŠTA SE DESILO S MILJANOM

Situacija se ne smiruje

Rijaliti zvijezda Miljana Kulić i dalje se nalazi pod budnim okom ljekarskog tima Kliničkog centra Srbije, u kome se nalazi otkad je prebačena iz Niša.

Kao i prethodnih dana, Miljana i dalje, uslijed želje za cigaretama, pravi probleme i zadaje velike muke bolničkom osoblju, koje se trudi da joj pomogne.

Kako “Kurir” piše, danas je tokom dana kod Miljane u posjeti bio i konzilijum psihijatara, koji su s njom porazgovarali i na osnovu toga procijenili kakvi će biti njeni dalji koraci tokom liječenja u ovoj ustanovi, s obzirom na agresivno ponašanje koje ispoljava zbog nikotinske krize, u kojoj se nalazi već danima.

miljana-kulic

Foto:Printscreen

– Miljana je agresivnija iz dana u dan. Traži stalno duvan, kafu, hoće da jede. Prijeti da će da skoči s prozora, da će pobjeći kući… Zbog svega toga, ljekarski tim sa poluintenzivne njege je morao da potraži pomoć i da se konsultuje s kolegama s psihijatrije, pa je odlučeno da oni dođu, porazgovaraju s njom i da vide koju dodatnu terapiju mogu da joj prepišu s obzirom na to da joj je sada ustanovljena i dijagnoza insomnije, ali i njeno ponašanje i postupke u prethodnih nekoliko dana – ispričao je izvor, te dodao da su ljekari od Marije zatražili da dostavi dokumentaciju o ranijem Miljaninom psihijatrijskom liječenju.

Podsetimo, Miljana je u ponedeljak, nakon što se probudila iz sedacije, navodno prijetila da će da se baci s prozora klinike ako joj ljekari ne daju odmah cigaretu.

– Vikala je na sestre i plakala. Preklinjala ih je da joj daju duvan, ali one za to nisu htele ni da čuju, budući da je pušenje najstrože zabranjeno. Kada je shvatila da od toga nema ništa, tražila je da je puste da ide kući na svoju odgovornost. Ponavljala je da ne može više da izdrži, da umire od gladi i želje da zapali – ispričao je izvor.