“Drastično smršala”, SUZANA ZADNJOM SLIKOM ZABRINULA JAVNOST: Šokirala izgledom, KOMENTARI NE PRESTAJU

Suzana Mančič, nekadašnja “loto djevojka” godinama unazad važi za jednu od najvećih dama na našoj javnoj sceni i dok je muškarcima oduvijek bila rak rana, pripadnice lepšeg pola posmatrale su je sa dozom ljubomore.

Kao jedna od najlepših žena sa javne scene, izgled nije nešto čime je ona uvijek zadovoljna, a posebno je to bio slučaj krajem protekle godine kada je ozbiljno mučila muku sa viškom kilograma.Kako je svima poznato, iz emotivnih razloga voditeljka često posećuje Grčku, a jedan od razloga njene gojaznosti, kako je priznala, bio je i stil života koji se tamo vodi i koji uključuje kasne večere, te je Mančićka u jednom momentu dogurala do skoro 90 kilograma. To je svakako uticalo na njeno samopouzdanje, te je ozbiljnije i dugoročnije riješila da se pozabavi ovim problemom, a da joj je i te kako pošlo za rukom imali smo prilike da se uvjerimo njenim objavama posljednjih mjeseci.

Ipak, izgled Suzane Mančić sada je drastično promijenjen još većim brojem skinutih kilograma, a to pokazuje najnovija fotografija na kojoj ona pozira neposredno pred snimanje jedne emisije. U dugačkoj sivoj suknji i interesantnoj širokoj majici sa aplikacijom lava, Suzana zaista izgleda fantastično, međutim iako mnogi komentarišu da je outfit umnogome uticao na suženje figure, po njenom licu i rukama jasno je vidljivo da se ona gotovo prepolovila.

Komentari da izgleda poput djevojčice te da je liniju dovela do savršenstva nizali su na njenom “Instagram” nalogu, a bilo je i onih koji smatraju da ne treba da pretjeruje, te da bi sada najbolje bilo da samo održava postignute rezultate.

Inače, Suzana je priznala da je tajna u takozvanoj liposukcijskoj dijeti, jede samo zeleno povrće i pije suplemente, a ne smije da okusi ništa slatko – čak ni voće.

– Jutro uvijek započinjemtoplom limunadom i kesicom suplemenata koja ima sve neophodne minerale i vitamine. Isto pijem i za ručak. Ako ogladnim, jedino mi je dozvoljeno da pojedem jedan svjež krastavac – otkrila je Suzana nedavno.

Kurir.rs/Alo