ENA TUŽILA ANELI AHMIĆ: Janjuševa bivša žena podnijela krivičnu prijavu, on je javno podržao

ENA TUŽILA ANELI AHMIĆ: Janjuševa bivša žena podnijela krivičnu prijavu, on je javno podržao

Aneli Ahmić ostala je u drugom stanju sa Markom Janjuševićem Janjušem, ali zbog svakodnevnih svađa sa bivšim partnerom odlučila je da ne zadrži bebu.

Aneli je imala zakazanu intervenciju u privatnoj klinici, a nakon zahvata ona se vratila u “Bijelu kuću” gdje ju je sačekala tužba od Janjuševe bivše žene- Ene Janjušević.

– Ja sam rekla da je ispalo da sam ja stvarno njihova žrtva, jer meni danas kad sam se očistila dolazi tužba na vrata. Nisam nikako mogla da ga namjestim, jer sam pila tabletu i nisam htjela svojoj prodici da priređujem šokove i djetetu. Rekla sam da više nikad ne želim da pomislim da imam muškarca i da želim sa njim ovo. Više nikad ne želim da radim na bebi, sve što sam željela sam precrtala – pričala je Ahmićeva.

Nakon što je saznao da je Ena tužila Aneli, Janjušu je postavljeno pitanje da li bi nešto poručio bivšoj supruzi.

– Gdje da joj poručim bilo šta, tu me tek čekaju problemi. Nema tu više sigurno ni normalnog odnosa jer je žena doživjela da je spominje svaka bagra koja priča da sam ja u dogovoru sa njom. Ne znam kada je tačno tužila. Ona će vas tužiti sve koji ste je pominjali i ja sam to znao. Rekla si da se je*e za 15 eura. I ja bih vas sve tužio – rekao je Janjuš.

– Odvratno je ovo što on priča, nakon što sam ja bila na zahvatu on likuje kao “Ona će vas sve tužiti”. Ponosan si na to što je tvoja žena mene tužila – dodala je Ahmićeva.

“Ovo će ostaviti posljedice na Aneli”
Sestra Aneli Ahmić, Sita, istakla je da ju je situacija u kojoj se našla njena sestra jako pogodila.

– To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju, rekla je Sita pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

– Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bathroom to tako htio… da mora da bude jaka, nema druge… šta je tu je, zaključila je Sita – rekla je Sita za “Pink.rs”.