Evo GDJE se nalazi Janjuševa bivša žena nakon saznanja o Anelinoj TRUDNOĆI

Evo GDJE se nalazi Janjuševa bivša žena nakon saznanja o Anelinoj TRUDNOĆI

Potvrda da je u drugom stanju izazvala je lavinu reakcija, od kojih je najispraćenija reakcija Janjuševe bivše supruge, Ene.

Tokom prošle noći dežurni voditelj Milan Milošević zvanično je potvrdio da je starleta Aneli Ahmić u blagoslovenom stanju, a otac djeteta je Marko Janjušević Janjuš.

Šok i nevjerica koji su zavladali “Elitom” ne mogu se opisati adekvatnim riječima. I dok par strahuje za reakcije porodica koje su u spoljnom svijetu, Markova bivša supruga je presjekla.

Komšije otkrivaju da je Ena spakovala stvari i napustila Beograd, zajedno sa njihovom kćerkom Krunom.

– Janjuš je tu prije živio, više ne. Sedam dana prije nego što je ušao u Elitu, bio je kod njih. Ena nije ovde sada, nema ni njenog auta, ni automobila njene majke. Ona ne reaguje ni na šta, sigurno takve stvari neće da komentariše. Takva je, tvrdoglava je, šta ona zacrta, nema šanse da promijeniš. Ne želi time da se bavi, nju to ne interesuje – rekao je jedan komšija i dodao:

– Janjuš i ona su bili u kontaktu. Ostali su u dobrim odnosima zbog djeteta, ali nisu u braku zvanično, razvedeni su, nisu čak ni u vezi. Možda on nju i voli, ali znam da od toga nema ništa, pogotovo sada. Ena je bila sa kćerkom na putovanju, došla je prije nekoliko dana – dodao je on.

Komšinica je potvrdila da je Ena van prijestonice.

– Otišla je sa ćerkicom na putovanje, nisam ih vidjela dugo, ne znam da li su se vratile – istakla je ona za Telegraf.

Anelina majka Jasmina nije oduševljena novim unučetom
Porodica bosanskohercegovačke starlete navodno se našla u stanju očaja nakon što je saznala za Anelinu trudnoću. Domaći mediji prenose da je njena majka Jasmina izrazila veliku ljutnju i razočaranje zbog ovog događaja, smatrajući ga velikom sramotom za porodicu. U vijesti koja je dospjela u javnost, Jasmina je jasno stavila do znanja da je zbog Aneline trudnoće spremna da se odrekne ćerke, navodeći da Aneli neće imati gdje da se vrati nakon napuštanja rijalitija “Elita”.

– Znam da ste ljuti i razočarani – napisao je jedan od korisnika društvene mreže Instagram.

– I dalje sam – odgovorila je Jasmina.

– Da pokuša život sa njim. Treće nema – glasila je poruka, na šta je Ahmićka odgovorila:

Ma kakvi, niti bi on htio. Ne dao Bathroom. Mi bismo joj tad okrenuli leđa – bio je njen naredni komentar, koji je šokirao mnoge.