Evo u kakvim je ODNOSIMA Dušica Jakovljević sa bračnim parom Mitrović nakon IZNENADNOG otkaza na Pinku

Najpopularnija voditeljka ružičaste televizije, Dušica Jakovljević, više nije deo Pink televizije. Ona je odlučila da nakon pune decenije provedene u ružičastom jatu, dio istog više ne bude.

Očekivano, ova vijest je u javnosti odjeknula poput bombe, a svi se pitaju šta je razlog iznenadnog odlaska jedne od najomiljenijih rijaliti voditelja. Kako ne bi spekulisali, odlučili sua kontaktirajuušicu Jakovljević i saznajuo čemu se tu radi. Ona se oglasila za portal SrbijaDanas, međutim, nije željela previše da priča na ovu temu.

Dušica JakovljevićFoto: Srbija Danas/Milana Pavković

Kako je Dušica na “Pinku” provela punih deset godina, ona se vremenom sprijateljila sa čelnicima televizije, Željkom i Milicom Mitrović. Voditeljka je uvijek isticala, osim što su šefovi, kako su Mitrovići prijatelji, te je uvijek javno podržavala humanitarne gestove Željka, kao i njegove projekte kojima se nekoliko godina unazad bavi.

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

U kakvim je odnosima Dušica Jakovljević sa bračnim parom Mitrović nakon otkaza?
Iako sada nije željela da komentariše zbog čega je odlučila da da otkaz, mnogi su pomislili da je došlo do nekog sukoba sa bračnim parom Mitrović, međutim, ako je suditi prema društvenim mrežama, to nije istina. Naime, Jakovljevićeva i dalje na Instagramu prati Milicu i Željka, a i oni nju takođe.

Dušica Jakovljević, Milica MitrovićFoto: Instagram printscreen

Budući da živimo u vremenu kada društvene mreže zauzimaju veliki dio života svakog od nas, te da smo mnogo puta svjedočili famoznom “otpraćivanju” sa Instagrama kad god se dogodi neki prekid prijateljstva, raskid veze ili braka itd., to što je u ovom slučaju praćenje obostrano govori dovoljno o tome da njihov odnos ni najmanje nije narušen, te da Dušica sa “Pinka” odlazi u prijateljskim odnosima.

Dušica Jakovljević, Željko MitrovićFoto: Instagram printscreen