FRIZERKA POKAZALA KAKO PRAVILNO PRATI KOSU I ZALUDJELA ŽENE: Uradite ovo i više vam se NEĆE MASTITI

Stotine korisnika TikToka u komentarima su joj zahvalili što je podijelila informativni video

Vjerovali ili ne, na TikToku se već danima raspravlja o pravilnoj tehnici pranja kose.

Frizerka Amy objavila je video na kojem je pokazala svojim pratiteljima kako bi se kosa trebala prati, a mnogi su kasnije priznali da preskaču neke korake.

“Temeljito smočite kosu, rasporedite šampon po dlanovima i ravnomjerno ga rasporedite po vlasištu. Koristeći jagodice prstiju, umasirajte šampon po vlasištu, a pritom ne zaboravite na kosu na čelu i potiljak”, napisala je Amy u videu.

SNIMAK NA OVOM LINKU.

Kada isperete kosu, frizerka ističe da se cijeli proces treba ponoviti, no ovoga se puta fokusirajte na vlasište, a pjenu “povucite” na vrhove kose.

Nakon što ste drugi put isprali kosu, nanesite regenerator na vrhove, izbjegavajući korijen i pustite ga minutu ili dvije da se upije. Amy cijeli proces završava ispiranjem hladnom vodom.

Video je dosad pregledan više od 300.000 puta, a korisnici TikToka masovno joj zahvaljuju za savjete.

“Nisam znala da regenerator ne ide na korijen, sigurno mi je zato kosa masna”, “Ovako perem kosu, svaki je put savršeno čista”, “Puno toga mi je sada jasnije”, samo su neki od komentara.

Ipak, nekima nisu mogli ne primijetiti da je Amy prala kosu u majici pa su se osvrnuli na to. “Je li još netko postao nervozan dok je prala kosu i usput smočila majicu?”, napisala je jedna korisnica TikToka, na što joj je frizerka odgovorila: “Barem nisam gola”.