‘GODINU DANA SAM JEDVA ČEKAO DA POBJEGNEM OD TEBE!’ Zvezdan sasuo Ani gorku istinu u lice, Ćurčićeva ZANIJEMILA, pa mu poručila samo jedno! (VIDEO)

Au!

Zvezdan Slavnić doveo je Anu Ćurčić u spavaću sobu, te je tom prilikom porazgovarao sa njom.

Meni nije dobro već par dana, ne znaš. Ovaj, šta ja treba da uradim da se ovo meni ne dešava – pitao je Zvezdan.
Ništa, ja ti ništa ne tražim – rekla je Ana.

 

Šta hoćeš od mene – pitao je Slavnić.
Ništa neću od tebe – rekla je Ana.
Što mi radiš onda ovo – pitao je Zvezdan.
Ništa ti nisam uradila, šta si ti uradio meni. Ja ti samo kažem šta osjećam. Svoj život si izabrao, ja ti stvarno ne stajem na put – rekla je Ana.

 

Ti stvarno misliš da si okej. Napravila si da sam monstrum – pitao je Slavnić.
Iza svega toga stojim, da. I da si izmanipulisao i da si sociopata i da si me izdao, prodao kao druga, da si sve bacio u vodu i da si ispao smrad i go**o i da si sve. Ti si za mene vazduh, ja nisam Ana koja mora da ti aminuje – rekla je Ana.
Ja nemam šta više da pokažem, kada sam se pokazao najgore. Gde je tvoja granica ovoga da znam zbog sebe – pitao je Zvezdan.

 

Naravno, cijela poenta si ti, nema Ana poenta. Potpuno mi je jasno da te boli ku**c i na tome ti hvala. Ja sam ovdje učesnik za sebe i svoju decu – rekla je Ana.
Ti uopšte ne pričaš ono što misliš. Ja mislim da si ti ispala loša žena i da sam jedva čekao da pobjegnem od tebe zadnjih godinu dana – rekao je Zvezdan.
I kad si bio u zatvoru – pitala je Ana.

U zatvoru sam htio da pojedem sve kad si došla sa Slavicom, nego sam ćutao. Ja te sada pitam, dokle misliš da ideš u ovome, pitam te ljudski? Pitam te, zato što ovo što radiš je takva jedna bljuvotina, znaš da se baviš lažima i da izmišljaš – rekao je Zvezdan.
Rekao si da si godinama htio, sram te bilo! Što me nisi pustio da živim – rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije: