Halid Bešlić ispunio životnu želju talentovane Španjolke: POGLEDAJTE ŠTA JE UČINIO ZA NJU, PREDIVAN GEST

Halid Bešlić ispunio životnu želju talentovane Španjolke: POGLEDAJTE ŠTA JE UČINIO ZA NJU, PREDIVAN GEST

Ostalo je još dvadesetak dana do velikog koncerta Halida Bešlića u sarajevskoj Zetri, a karte za spektakl 11. marta blizu da su rasprodate.

Ljubitelji pjesama naše muzičke legende mogu još kupiti samo karte za parter, koje koštaju 20 KM, a i njih je sve manje. U Zetru će doći autobusi sa Halidovim fanovima iz cijele Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, a organizatori pripremaju i nekoliko specijalnih iznenađenja.

Bešlić će imati nekoliko specijalnih gostiju, a jedna od njih, koja će mu se pridružiti na sceni pune Zetre i zapjevati s njim je Laura Marin. Ova osamnaestogodišnjakinja iz Španije još kao dijete je zavoljela muziku s naših prostora, što ju je podstaklo da nauči jezik i pjeva razgovjetno za sve Balkance.

Njenu ljubav prema muzici prepoznali su mnogi ljudi iz naših krajeva, kada je krenula da objavljuje kratke video spotove na društvenim mrežama TikTok i Instagram. Halid Bešlić je jedan od njenih omiljenih pjevača i on će ispuniti njenu želju da dođe u Bosnu i Hercegovinu, i ne samo to, nego će biti njegova gošća na velikom koncertu.

” Za Lauru Marin sam saznao preko medija, u srce me dirnula ta njena priča o ovim prostorima, njenoj ljubavi prema našem jeziku, našoj muzici i našoj kulturi. Laura je svijetla tačka u ova surova vremena. Odmah sam u dogovoru sa menadžerom Nedimom Srnjom odlučio da je pozovem na koncert u Zetri. Zajedno ćemo za publiku izvesti neke od mojih hitova, a Laura će imati priliku da nekoliko dana uživa u šeheru”, kaže Halid Bešlić.