HAOS, RASPLET KAKAV NISMO NI U SNOVIMA OČEKIVALI! Anđela i Zvezdan su prekršili najvažnije pravilo, evo i dokaza – slijedi DISKVALIFIKACIJA?!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić gostovali su emisiji Ami Dži kod voditelja Ognjena Amidžića na televiziji Pink.

Njihova veza se smatra jednom od nakontroverznijih odnosa koje smo da sada imali prilike da gledamo u anjgledanijem rijalitiju, stog su bili vrlo zahvalni za vrlo gledanu emisiju poznatog voditelja.

Iako je par na meti brojnih osuda zbog toga što je Slavnić više od dvadeset godina starije od svoje izabranice koje do tada važila za smjernu i čednu Crnogorku, opet je i ovaj kontroverzni par stekao brojne fanove koji podržavaju njihovu zabranjenu i po mnogima skandaloznu ljubav.

Anđela i Zvezdan znaju da nailaze na podršku te neretko traže od svojih fanova da ima šalju specijalne poklone.

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

Emisija je bila vrlo gledana a Zvezdan i anđela su na jedan specifičan način probali da dođu do svojih fanova i svoje podrške.

Naime, oni su dobili privilegiju da u jednom trenutku uzmu mobilni telefon u šake i da načine par zajedničkih selfija za društvene mreže.

Slika kako se fotografišu obišla je internet i ponovo pokrenula lavinu komentara zašto je Mokinom sinu i ljepotici iz herceg Novog dozvoljeno da drže mobilni pošto je on najstrože zabranjen u rijalitiju.

Mnogi su se plašili da su mogli taj trenutak da iskoriste kako bi stupili u kontakt sa spoljnim svijetom, a očekuje se diskvalifikacija – da li će do nje i doći ostaje da vidimo.

Sliku možete da vidite u nastavku.