HIT SNIMAK SA NOVOGODIŠNJEG PROGRAMA: Ceca pjeva i pleše, a pogledajte DAČIĆA U POZADINI ŠTA RADI

Pjevačica Ceca Ražnatović danas je na svom Instagram profilu objavila dio novogodišnjeg programa koji je snimala, a koji će tek sutra biti prikazan.

Kako se može vidjeti, pjevačica je blistala u uskoj haljini.

Ono što su svi primijetili je da Ivica Dačić nije skidao pogled sa pjevačice, a cijelo vrijeme se smješkao.

BONUS:

Igrao sam sa devojkom čoveče ne ljuti se i slučajno sam ostavio igru kod nje. Kasnije tog dana, iz pouzdanih izvora sam saznao da je ona igrala moju igru bez mene sa svojim prijateljima. Znam da možda malo dramim, ali to je takvo nepoštovanje autoriteta. Mislim da je zaslužila da je prevarim sa bivšom. Dok mi drugari savetuju da raskinem sa njom. Mislim da je ipak zaslužila osvetu.

Spavam sa šefom, ne radi napredovanja ili nekih povlastica, već zato što je muškarac iz mojih snova, 42 god., crn, krupan, brada od 3 dana, odličan smisao za humor, oblačenje, knjige/film, a ja 10tak i više mlađa. Do sada je život posvetio karijeri ali vidim da i ja njemu pašem, počeo je sa pričom o vezi, usklađuje svoj raspored s mojim. Pričali smo o razlici u godinama i jasno sam mu rekla da me ne dotiče tuđe mišljenje, kao i da sam spremna na promenu posla ako želi nešto više. Nespretno ali lagano svima daje do znanja da sam njegova. Kolege smatraju da smo u vezi jer ja manipulišem njime, a zapravo ne mogu više da se budim bez njegovog zagrljaja, osmeha, kafe…

Uložak menjam samo kad se probudim, onda sledeće jutro i sve tako. I ništa mi ne fali. Ne znam zašto bih menjala na svaka 2 sata.

Moj bivši dečko je oženjen i ima dete ali nikad nismo prestali da spavamo zajedno. Već dve godine sam mu ljubavnica i ne osećam ni malo griže savesti iako znam da bi trebalo. Njegova supruga misli da smo najbolji prijatelji i da se zbog toga toliko često viđamo.

Predložim djevojki da se malo izazovnije oblači, ponaša, šminka…i posluša me. Ljudi moji sada svaki dan mijenja haljinice i svaki dan ide po nekim kavama. Više nema moje slatke male koja je sa mnom željela samo da filmove gleda. Šta sam uradio.. užas.

Sada volim pametno. Oženit ću djevojku koja je bila pored mene kada sam padao….djevojku koja me podržava…djevojku koja se brine za mene…djevojku koja mi pomaže da napredujem u karijeri…koja se brine za moje roditelje… Uvijek sam volio pogrešne žene i ludio što sam nesretan, a sada volim onu koja voli mene. Ljudi, čuvajte one koji vas vole bezuslovno. Te osobe su za života…