HITNO OGLAŠAVANJE PRED VANREDNO UBACIVANJE: Ana Čurčić priznala sve o SUOČAVANJU sa Kačavendom!

Ana Ćurčić se hitno oglasila pred emisiju “Vanredno ubacivanje”!

Kako je televizija Pink najavila, rijaliti “Elita” večeras će postati bogatiji za još jednog učesnika, a odmah su krenule spekulacije da u Bijelu kuću ulazi Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka “Zadruge 6”.

Milioni su poželjeli da vide njen okršaj pred kamerama sa Milenom Kačavendom, bivšom prijateljicom koja od početka ovog takmičenja iznosi prljav veš o Ćurčićevoj, a ona se oglasila i otkrila da li ulazi u “Elitu”.

– Ne ulazim – rekla je kratko Ana za “Informer”.

Podsjetimo, sinoć se u “Eliti” odigralo drugo izdanje emisije “Pitanja novinara”, gdje je Kačavenda nastavila da rešeta Anu, a dotakla se i njenog odnosa sa kćerkom.

– Imam saznanja da je Anina kćerka davala izjavu u policiji zbog prijetnji njenom momku. Kad smo krenuli ka stanu Ace Bulića iz Šimanovaca, ona nije htjela da se javi, poslije se javila Aci Buliću. Za mjesec i po dana koliko sam bila tu, ona se sa kćerkom nije vidjela. Čak, ona je isplanirala i svoj odlazak na ljetovanje, nije bila tu, a znalo se kad je izlazak iz rijalitija. Nije htjela da vidi Anu – ispričala je Milena, pa dodala:

– Vodila se debata oko njene tetovaže. Molim Boga da nije zbog toga. Kćerka nije imala nijedan razlog da ne bude u odnosu sa majkom, to je van pameti da nemaš odnos sa majkom. Ono što me najviše pogađa je njen sin. Ja sam majka muške djece. Iako je Anina kćerka imala dobar odnos sa mnom, dijelila je neke ženske stvari, nju i razumijem, ali žao mi je zbog te situacija. Zasigurno će narušiti odnos između naše djece. Van mozga je da se sutra susreću i okreću glave jedni od drugih. Znajući Anu, sigurno bi sinu iščupala “pjevalicu” da mi se javi na ulici – dodala je Kačavenda prije pauze za reklame.