IMALA JE 23 GODINE I 317 KILA, NIJE MOGLA UĆI U WC: A čekajte da je vidite danas, MUŠKARCI LUDE ZA NJOM! (FOTO)

Sa svega 23 godine, Luis je imala zapanjujućih 317 kilograma. Kako je rekla popularnom doktoru Nau, oduvek je muku mučila sa kilogramima, a rekla je i da je zbog teškog djetinjstva, čestih selidbi i nemogućnosti da na jednom mjestu stekne prijatelje, utjehu uglavnom tražila u hrani, što ju je i dovelo do takvog stanja.

– Sjećam se da mi je i kao djetetu jedino hrana donosila utjehu. Odrasla sam sa dvoje roditelja zavisnih od droge i stalno smo se selili. Mama i ja se nikad nismo slagale, stalno je bila ljuta i onda bih pobjegla kod tate u garažu, gdje bi mi on krišom davao grickalice i slatkiše – kaže Nikol.

Već kao tinejdžerka došla je do cifre od 317 kilograma. Tada već odavno, kaže, nije mogla da stane u kupatilo, već su morali da je kupaju u dvorištu.

Dok je bila pod strogim nadzorom dr Naua, za godinu dana je Nikol smršala 73 kilograma. Međutim, čim je puštena kući u Teksas, kilogrami su počeli da se vraćaju.

Onda je 2018. godine napravila značajan napredak i rešila da po prvi put nakon četiri godine pokuša da nađe posao.

U međuvremenu, udala se i dobila dvoje dece, ali i tužila emisiju jer, navodno, nisu ispoštovali ugovor po kome bi joj bili plaćeni svi medicinski troškovi, kao i pola godine životnih troškova, koje isplaćuju svim kandidatima.

Danas Nikol izgleda ovako:


foto: Društvene Mreže

Nikol je inače u cijelom svijetu ostala upamćena upravo po scenama tuširanja na tremu, jer ne može da stane u kupatilo.

(Novi.ba/Žena Blic)