“IMALA JE POSEBAN USLOV ZA PRODUKCIJU” Anina kuma otkrila – Proći će vas JEZA kad vidite ŠTA je zahtijevala!

“IMALA JE POSEBAN USLOV ZA PRODUKCIJU” Anina kuma otkrila – Proći će vas JEZA kad vidite ŠTA je zahtijevala!

Ona zna baš sve o zajedničkom životu Zvezdana i Ane, i ne planira više da ćuti.

Da li je Ana Ćurčič ušla u “Zadrugu 6” da uništi Zvezdana Slavnića i otkrije sve njegove mračne tajne ili da se pomire? Da li ima istine u pričama da je on čak pokušao je da ubije? Da li je tačno da je sve ovo njihov dogovor i igra da bi iz rijalitija izašli kao bogati ljudi? Situacija u Zadruzi, menja se iz dana u dan i nikome nije jasno šta se zapravo dešava. Haos, nasilje, uvrede, smenjuju se sa izvinjenjima, pokajanjem. Anina najbolja prijateljica Milena Kačavenda otvorila je dušu i iznela šokantne detalje iz života Ane i Zezdana koje poznaje već godinama i čijim je ličnim dramama svedočila i pomagala koliko je mogla.

– Ja sam Anina najbolja drugarica 30 godina, a ne kuma, kako su neki naveli. Poznajem je odlično, sve vreme pratim rijaliti i dešavanja. Kod nje ima straha, videli ste Zvezdanovo jezivo ponašanje koje je ipak savršeno kontrolisao, plane pa se dozove pameti, i tako u krug. Svestan je da, ako mu popuste kočnice leti iz rijalitija bez para, a nema gde, pošto je živeo u Aninom stanu, a tamo ne može da se vrati. Kod Moke nema gde, mama nema stan – započinje priču Milena i dodaje dalje:

– Ana ga drži pod kontrolom, smiruje ga, želi mir, prvenstveno zbog sebe. Ana sve doživljava emotivno, sve te godine joj sigurno prolaze kroz glavu, pa ga nekad i teši, ali iako neki spekulišu, od pomirenja nema ništa, to je sigurno.

Ana Ćurčić imala uslov za produkciju pre ulaska u “Zadrugu”

Ovih dana procurile su priče da se Ana i ranije s razlogom plašila za svoj život zbog Zvezdanovog nasilja, a Milena kaže da je njoj ponašanje Slavnića sasvim jasno.

– Kad krene da skida majicu, da se presvlači, pa kad je proleteo kroz vrata, ona ide da skuplja kašike, noževe jer on ima momente kad hoće da kao naudi sebi ili njoj. Videli ste svi kad je navodno hteo da sebi prereže vene ili da se izbode, uzeo je tup nož, obrisao ga od paštete koju je jeo i onda kao pokušao da se izbode. Ma, važi. Njemu je najveća želja da Ana što pre izađe iz rijalitija jer se plaši šta će ona sve reći, boji se da ga ne ogoli u potpunosti. Ana, kada spušta loptu, radi to jer ga se plaši. Jedan od njenih uslova je bio da obezbeđenje uvek bude u blizini kada oni imaju neku komunikaciju. Sve vam je jasno zašto. Ja samo čekam da ona progovori da bih mogla da iznesem sve što znam. Ako Ana bude otkrila sve, biće srče do kolena.

Na pitanje da li je tačno da je Zvezdan Anu tukao ranije, pošto se oboje ponašaju kao da jeste, Milena kaže:

– Ana je na ulasku dala šlagvort novinarima da istraže sve to. Ja se ne bih zaletala na tu temu dok ona ne progovori, a ima tu dosta toga. Mislim da čeka momenat da bude ugrožena. On se u neku ruku osvestio, shvatio je da je sve srušio, ali će primeniti nasilje ako ne bude po njegovom, to sigurno. Kvazi samopovređivanjem kanališe bes. On je glumac za jeftine p*rnografske filmove žnj produkcije. Između redova preti Ani da će zbog nje da završi u bolnici ili zatvoru. Bolnicu spominje pošto je imao operaciju, stent mu je ugraden, a operisao je i srčanu aortu, s kojom je imao problem od rođenja. Što se tiče zatvora, on odlično zna da je imala prilike da ga pošalje tamo da je htela, ali nije.

Milena ističe da je postojao jedan period kada je Ana verovala da Zvezdan zaista želi da se promeni. Tada se odselio u Švajcarsku da radi gde je ubrzo bio i uhapšen.

– On u kući apsolutno ništa nije doprinosio. Otišao je u Cirih da napravi neki legalan posao, ali je bio uhapšen. Ana i ja smo išle na ta suđenja i u posete. Tamo smo saznale da je otišao da pljačka, a ne da radi. Pa to je mogao i ovde. Još kad su na samom ročištu pričali kako je to izgledalo, došlo mi je da od blama čupam kosu sa glave. Stavio čarapu na glavu, uleteo sa pištoljem, i kad je izašao, 22 metra dalje je uhapšen. Osuđen je na pet i po godina zatvora, ali je zbog dobrog vladanja pušten posle četiri. Kad čujem u rijalitiju da ovi što ga se plaše pričaju kako cene njegov lik i delo?! Koji, bre lik idelo? Ubio dečka i otišao u pljačku! – priča Anina prijateljica.

Smestio majku u dom, pa otišao u “Zadrugu”

Milena otkriva i da je Zvezdan majku pre Zadruge smestio u starački dom, a da je pre toga Ana godinama brinula o njoj.

– Ona je čuvala njegovu majku dok je bio u zatvoru. Zvezdan ima nezbrinutu majku, ona nema gde da živi, pa je sada u domu. Žena je psihički nestabilna, on joj je unakazio psihu. O svemu je Ana brinula. Kad je ušao u rijaliti ona je plaćala taj dom. Kad se sve ovo izdešavalo, kontaktirala je produkciju koja je preuzela brigu oko tih mesečnih obaveza.

Milena kaže da je i Zvezdanov otac i slavni košarkaš Zoran Slavnić Moka, koji zapravo nikad nije imao blizak odnos sa Zvezdanom, u jednom momentu završio u domu, pošto je ostao bez para.

– Dok je imao para trošio je sa drugom suprugom, kad je ostao bez para i ona ga je ostavila. On je bio u samačkom domu, za nezbrinuta lica dok mu država nije obezbedila stan. On je za deset godina 60 puta video sina. Ani nije slao pare za pakete, nije putovao u Cirih da ga vidi. Sve laže. Po priči mi deluje da je vrlo voljan da uđe u rijaliti, ali haos bi izbio između njih posle pet dana. Još kad sam pročitala onu njegovu izjavu kako je mislio da će se Zvezdan zaljubiti u svoju maćehu! Pa, da li je realno care da si to izjavio? Jedi g*vna, matori. Ja sam njihov kućni prijatelj, ali Moku nisam nikad videla.

Sara Slavnić se stidi očevih postupaka

– Ona ima 18 godina. Nisam je videla otkako je sve ovo krenulo, povukla se, gleda tatinu g*zicu na ekranu. Na faksu se sprdaju kakav je tata mentol. Anina ćerka me zvala, plače, nada se da se neće pomiriti. Anu su deca podržala da uđe unutra zbog njene istine i spokoja, ali i oni se sad šunjaju po fakultetu zbog svega što se dešava. Zvezdanova bivša supruga je sjajna. Ana i ona imaju baš lep odnos. Ja ne znam kako je takav tupson našao takve dve ribe – završava priču za Svet Milena.Sara Slavnić