‘ISPITUJU ME SVI NA ULICI!’ Sanja optužila Marka da je TUKAO SVOJU MAJKU, ona hitno reagovala! Zbog riječi porodice zadrugarka će ČUPATI KOSU S GLAVE!

Sanja Grujić, devojka Marka Stefanovića, sinoć je od strane zadrugara stavljena na stub srama zbog toga što je rekla da su Marko i njegov brat tukli svoju majku.

Naime, kako ova tema trese Bijelu kuću danima unazad, stupili smo u kontakt sa Markovim bratom, Mihajlom, koji je za Pink.rs otkrio da li je ovo zaista istina, pa se osvrnuo i na njihove svađe.

Naravno da nije istina. Marko i ja majku nikad nismo tukli niti bismo, to je sramota što je ona izjavila. Doživjeo sam to da me tu glupost drugi ljudi ispituju na ulici, da li Marko i ja stvarno to radimo – rekao je Mihajlo.

Kada je riječ o tome što mu je Sanja rekla da on gleda Maju Marinković, da nju želi i da moli Boga da se Bilal Brajlović ne vrati, Mihajlo je imao da doda:

Ona može samo da gleda Maju Marinković, ali svi znamo da je Maja jedna – odgovorio je Mihajlo, a na pitanje koju bi prije odabrao za snajku, rekao je:

Pa iskreno ni jedna nije za Marka, ali kad bih morao da biram izabrao bih Maju, ali ona je svakako zauzeta i srećna sa Bilalom – istakao je Mihajlo.
Za sam kraj, upitali smo ga kako reaguje Markova mama, Sanja, na sve ove riječi i njegovu vezu sa Grujićevom, Mihajlo nam je kratko odgovorio:

Mama se zgrozila kad je čula šta je Sanja sve izgovorila ono veče kad su se svađali. Ona smatra da oni nisu jedno za drugo i da je najbolje da budu solo oboje, ali to je već sada do Marka, on odlučuje kako će – zaključio je Stefanovićev brat za Pink.rs.