Isplivala istina o Dušičinom OTKAZU na Pinku: Voditeljica se progovorila o detaljima, PRIZNALA DA JE IZNENAĐENA

Dušica Jakovljević dala je otkaz na televiziji “Pink” poslije 10 godina rada na istoj, a, kako saznajemo, voditeljica je otišla iz Srbije.

Sada je ovu situaciju prvi put prokomentarisala njena koleginica Ana Radulović.

– Radila sam i petak, i subotu, kao i jučer. Nisam stigla ništa ni da vidim, ni da se čujem sa Dušicom, a ni da spavam i jedem. Kad budem znala detalj više, prokomentarisaću. Mi se privatno ne družimo, Dušica i ja. Koleginice smo samo. U svakom slučaju sam se iznenadila – poručuje Ana i dodaje:

– Da li je dala ili dobila otkaz, ne ulazim u to. Dušica se uvijek zahvaljivala Pinku da je najbolja televizija, ne znam otkud unhappy odjednom ovako. Nezahvalno je da bilo šta prokomentarišem – zaključuje Ana.

Na pitanje ko bi mogao da zamijeni Dušicu, Ana odgovara:

– Ne znam ni to. Sinoć sam radila na njenom mjestu. Volim da uđem u Bijelu kuću, volim i studijski dio. Ukoliko ja budem radila, rado ću prihvatiti taj posao. Ukoliko bude došao i neko drugi, poželiću mu sreću. Nezhvalano je i da prokomentarišem da li će se Milan Milošević vratiti, jer se sve brzo desilo. Produkcija će na kraju napraviti najbolji potez – zaključuje Ana Radulović.